top of page

Tantra massage

Tantramassage er blevet en populær aktivitet blandt mange, også helt almindelige mennesker der bare gerne vil opleve noget mere med deres krop, seksualitet og parforhold. Tantramassage kan derfor opleves af alle slags mennesker, og ikke kun for trænede tantrikere.

Tantramassage er en helkropsmassage med olie, der kærligt vækker kroppen gennem en sensuel, afslappende massage. I dag er der mange steder at få tantramassage og forskellige retninger indenfor tantra. Nogle steder inkluderer massage af kønsorganerne. Jeg vil anbefale at du undersøger forskellige hjemmesider og finder den behandler og det sted du tror matcher dig bedst.

Det handler om at følge sin mavefornemmelse her. Det vigtigste er at du føler dig tryg.

Tjek stedets og massørens facon, ved at læse om behandlingen på hjemmesiden eller ring og spørg ind til måden det foregår på, så du ikke er i tvivl om noget.

Nøgleordene er tryghed og respekt. Og at alt foregår professionelt.

Overordnet handler tantramassage om at åbne og vække kroppen, så modtageren kan mærke sig selv på et dybere plan og frigive blokeringer, så energien kan flyde frit gennem hele kroppen.

Den menneskelige krop er et kæmpe netværk af døre der kan åbnes til ekstatiske sensationer og muligheder.

En tantramassage kan åbne et menneske til sit fulde potentiale indenfor sin seksualitet, femininitet, maskulinitet og spiritualitet.

Massagen vil være meget kærlig og empatisk og hjælpe modtageren til at nyde sig selv, føle selvaccept og lære sig selv at kende på en dybere mere hel måde, der inkluderer krop, følelser, seksualitet og sjæl.

Massagen kan også bruges til at behandle konkrete udfordringer såsom vulvodyni, spændinger i kroppen, skam, manglende selvværd, healing af kropslige og følelsesmæssige traumer med mere.

Foto fra Edens Have, Nyhavn 2010.

To beskrivelser af tantra massage

”Det allervigtigste i valg af behandler er, at der er kemi og at behandlingen med garanti udføres rigtigt og professionelt. For at en behandling kan udføres rigtigt i forhold til dig som menneske, er det vigtigt, at behandleren ser dig som det menneske du er, møder dig der, hvor du er og med kærlighed, nærvær og rummelighed blidt guider dig til den fantastiske oplevelse en tantra oplevelse er. Lige det kan Celestine.

Celestine er kærlighed. Hun healer evt. negative energi i dig og skaber et eventyrligt og smukt flow. Det er forløsende, givende og så opfyldende. Celestine er en støtte, både i en svær tid, men også i den tid, hvor du “bare” har brug for at omfavne dig selv og fylde dig selv op. Tantra er kærlighed, skønhed og harmoni. Igennem massagen heales den seksuelle energi og er ikke en seksuel oplevelse. Celestine behandler med empati og stor intuition. Celestine evner at føle ind og mærker tydeligt, hvad du har behov for. Hun styrer processen og energien blidt.

Celestine giver dig det frirum til at være lige præcis den du er. En tantramassage med Celestine er en rejse hjem til dig selv. Det er forløsende, æstetisk, frigørende, nænsomt, kærligt og alligevel yderst energifyldt.”

Heidi, Aalborg.

"Du formår at skabe en tryg, tillidsfuld og behagelig stemning i relationen inden massagen. Du lytter og spørger nærværende indtil det som er i nuet. Dit fysiske rum er smukt og beroligende at træde ind i. Du udstråler selv en ro, en kærlighed og dybde gennem hele massagen. Du er dygtig, vejledende og ejer den dybeste respekt for den du masserer. Dine berøringer er blide og mærkbare. Du rummer de følelser der opstår med den største kærlighed og åbenhed. Du griber en og giver slip igen som processen er. Alt er rart ved dig og jeg elsker alt du er. Din humor og rummelighed uden forbehold skaber det smukkeste rum hos dig til egenomsorg og udvikling."

H.B., Aarhus.

Er du nysgerrig på at selv at opleve en tantramassage, kan du bestille tid på telefon 31218288 eller via mail info@edenshave.com

#tantramassage #tantra #københavn #celestine #celestineandersen

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page