top of page

Terapi for dig

 

At gå til terapi er en dyb selvudviklingsproces og kan både bruges når du oplever store kriser i livet og som en måde at lære dig selv bedre at kende. At terapi kun er for folk med alvorlige problematikker, er en misforståelse. Terapi er for os alle, på de tidspunkter i livet hvor vi ikke selv kan se, mærke og tænke helt klart. Det kan være en specifik situation, hvor vi mangler afklaring, for at træffe en beslutning i vores liv.

Det kan også være en generel oplevelse af ikke at have kontakt med sig selv, et savn efter dybfølt mening med ens liv eller smertefulde oplevelser, der sidder fast og hæmmer vores liv.

 

Terapi er for dig, der ønsker at finde HJEM til dig selv, slippe begrænsende adfærds- og tankemønstre og lære at være dig selv!

 

Første gang vi mødes, starter vi med en afklaring af hvor du er livet lige nu og hvad du ønsker, og har brug for.

 

Terapi forløbet foregår i trygge, intime rammer, hvor du guides ind i dit hjerte og derfra finder årsagen og løsningen på problemstillingen.

Jeg giver dig praktiske redskaber og øvelser du skal lave derhjemme og derefter ønsker jeg at beholde kontakten med dig og følge op på processen. Jeg lægger vægt på den individuelles udvikling som fundament og grobund for at skabe og opretholde positive relationer.

 

Hvis du er i et parforhold, kan det derfor ofte være godt at starte med et individuelt forløb som en investering i parforholdet, da enhver transformation og udvikling starter indeni os selv. Verden er et spejl af vores indre mønstre, og ved at forstå dem, har vi mulighed for at arbejde og ændre dem. For at skabe det liv vi ønsker os, må vi starte med os selv og lave det nødvendige indre arbejde.

 

Du kan enten vælge en normal terapi session eller en tantra terapi session.

Terapien der har en tantrisk vinkel, inkluderer en mere direkte vinkel på dig som mand eller kvinde og det spirituelle aspekt af livet.

 

Tantra tager udgangspunkt i dig som du er og hvor du er i dit liv lige nu. Først og fremmest er det vigtigt at forstå hvem du er med udgangspunkt i om du er mand eller kvinde. Vores rejser gennem livet er meget farvet af hvilket køn vi er - hvad det er vi skal lære og hvordan vi tilnærmer os forskellige udfordringer. Jeg arbejder derfor meget bevidst på at vække mandens maskulinitet og kvindens femininitet og skabe forbindelse med din essens.

 

Alle terapi sessioner er minimum 1 time og koster 1200 kr per time.

bottom of page