top of page

Tantra massage til kvinder

 

Tantra massagen for kvinder er en helkrops olie massage, der kærligt vækker kvindens krop gennem en sensuel, afslappende massage.

Formålet er at give kvinden en oplevelse af at kunne slappe helt af og give sig hen i tryghed og derigennem mærke sig selv og åbne for sin femininitet. Massagen vil være meget kærlig og empatisk og hjælpe kvinden til at nyde sig selv, føle selvaccept og lære sig selv at kende på en dybere mere hel måde, der inkluderer hendes krop, følelser, seksualitet og sjæl.

 

Massagen kan hjælpe kvinden med at åbne op for sin sensualitet, femininitet, få større kontakt med sin krop og lære dens muligheder at kende. Derudover kan den hjælpe hende med at forløse spændinger og blokeringer og åbne for hendes seksuelle og spirituelle potentiale.

 

Massagen er en helkrops massage hvor jeg hovedsageligt bruger hænderne. I den sidste del af massagen, er det muligt for kvinden at få yoni massage/indre vagina massage, der er en meget rolig, afspændende healings massage, der hjælper kvinden med at frigive blokeringer og spændinger. Massagen har en terapeutisk virkning og får kvinden til at lære sig selv at kende, heale gamle blokeringer og vække hendes energier. Det er fuldstændig frivilligt om kvinden ønsker yoni massagen!

 

Jeg tilbyder inden massagen, en samtale hvor kvinden har mulighed for at fortælle om sig selv og udtrykke hvad hun ønsker at opleve og lære ud af den tantriske massage. Samtalen er en måde at få det fulde udbytte ud af massagen, da massøren så kan skræddersy et personligt forløb til den enkelte, enten over en eller flere sessioner, hvor kvinden i samarbejde med massøren vil starte en guidet proces til at opnå det ønskede resultat.Samtalen er et tilbud, men er ikke obligatorisk.

 

Det vil være forskelligt for enhver hvad massagen kan gøre for kvinden, alt afhængigt af alder, tidligere oplevelser, hvor hun står i sit liv og hvad hun ønsker at opleve. Massagen vil give kvinden en oplevelse af dyb afspænding og hjælpe hende med at forbinde kroppen med følelserne, og ved at opleve at der er tid og plads til hendes behov, kan hun opnå en dyb tilstand af nydelse, glæde og ekstase.

Massagen har en meget healende effekt og kan forløse traumer og bringe kvinden i kontakt med hendes feminine potentiale.Den tantriske tilgang til seksualiteten forener alle aspekter af mennesket og giver derfor adgang til dybe spirituelle oplevelser og selvindsigt.

 

Tantra massagen varer enten 1,5 time til 2200 kr eller 2 timer og koster 2600 kr.

Derudover er der afsat ½ time til samtale inkl. prisen.

 

 

Ved køb af forløb på  3 gange, er der rabat.

Se her.

 

Ønsker du at opleve tantra massage med din partner?

Se her.

 

Det er muligt at vælge et bestemt tema for tantra massagen, hvis du har noget særligt du gerne vil have fokus på.

 

Fokus på kroppen:

- Energiboost & kropskontakt

- Slip hovedet & få dyb afspænding

- Afspændende, sensuel velværemassage

- Lær at få helkropsorgasmer

 

Fokus på terapi, healing og selvudvikling:

- Selvkærlighed & velvære

- Find hjem i din krop og sjæl

- Forløs spændinger, smerte og traumer

 

Fokus på spiritualitet og energi:

- Væk din spiritualitet gennem kroppens punkter og chakras

- Forbind seksualitet og spiritualitet

 

Bestil tid på tlf 31218288 eller via mail info@edenshave.com

 

bottom of page