top of page

Kvinden er et hav

Kvinden skal lære at være et frit hav. Manden en søstærk kaptajn på havet.

Kvinden er ligesom vand; flydende, dyb, livgivende, bevægelig, omskiftelig, nærende, mystisk, fuld af liv – og også stor, voldsom, faretruende, stormfuld, destruktiv. Kvinden er på én gang liv og død. Hun skifter form og udtryk alt afhængigt af sin cyklus, hendes humør og hormoner. Kvinden er ny hver dag – og flere gange om dagen. Manden er konstant og stabil, da han ikke er influeret af en hormonel cyklus.

Det spændende ved elementet vand, er at det kan skifte form. Det er blidt og blødt, men også stærkt. Det kan optræde som koldt og varmt, frossen og flydende, stille og bevægeligt. Det kan være rent eller grumset.

Ligesådan kan det feminine skifte fra at være is, til at smelte, varmes op og koge!

Det feminine eksisterer både hos mænd og kvinder, så en mand kan godt være mere i sit feminine element i perioder og være emotionel, dramatisk og ukontrolleret. Men rent fysiologisk er det oftest kvinder, der har en mere naturlig adgang til det feminine. Nogle kvinder har mere af det maskuline hormon testosteron og er derved mere draget af de maskuline kvaliteter, såsom spænding, fart, udfordringer og konkurrence.

Udfordringen for kvinden i dag, er at åbne op for sin femininitet og turde være sig selv, i stedet for at tone sig selv ned, i frygt for at være for meget. Turde være i sin naturlige visdom og intuition og følge sine impulser og behov.

Kvinden skal stoppe med at være en swimming pool i frygt for at miste manden, og være det frie, vilde, mystiske, livgivende hav hun virkelig er.

Manden bør ikke forsøge at styre, undertrykke eller kritisere havet, men være stærk nok til at ride på bølgen. Mandens fornemmeste opgave overfor en kvinde, er at blive stående! Også når bølgerne går højt. Kun da, vil han kunne manøvrere sig gennem stormen – og endda kunne bruge de store bølger (synonym for energi) til at guide kvinden og sig selv til nye højder af ekstase eller harmoni og klarhed.

Kvinden tester manden i hans styrke og evne til at blive stående og om han tør blive og vælge hende når kaos bryder løs! Bevidst eller ubevidst, vil kvinden i perioder teste og udfordre manden, især når forholdet går i stå og stagnerer. Enhver krise eller emotionelt drama, er det feminines forsøg på at skabe liv og bevægelse i parforholdet. Og det er oftest kvinden der helt naturligt tager den rolle - at vække forholdet op!

Mænd og kvinder er forskellige og har forskellige behov i livet og i parforholdet. Det de ønsker af hinanden er forskelligt og at forstå disse behov hos hinanden, kan være afgørende for harmonien og ”det ægte møde” med hinanden. Ved at lære at stå ved disse essentielle behov og imødekomme dem hos hinanden, kan vi begynde at heale den ubalance som er i verden i dag. Hvad vi har brug for som mænd og kvinder har nogle arketypiske, generelle aspekter, men vi er selvfølgelig unikke og det vigtige er at stå ved dem vi er, så vi kan mødes åbent og ærligt.

At være sig selv - og sit Selv.

Kvinders behov: omsorg, samhørighed, blive mødt og rummet og holdt, ikke at føle sig alene, blive set og hørt. Blive tilbedt. KÆRLIGHED. Giv slip på kontrol, turde at være sin feminine essens. Vær kærlighed og skønhed og visdom. Vis manden vejen. Styrken findes i sårbarheden. Mod til at være sårbar giver styrke.

Kvindens vej til selvtillid, styrke og skønhed findes gennem dyb kontakt til hendes hjerte og underliv. Ved at styrke bækkenbunden og træne sensitiviteten i hele underlivet og få kontakt til sensualiteten i hele kroppen, kan kvinden komme hjem til sit naturlige selv.

Vi har det bedst, når vi er i kontakt med os selv, tilfredse og i nydelse. Husk på oplevelser efter dyb elskov eller efter succesoplevelser: vi nyder vores kroppe, enten helt afspændte og bløde eller fulde af energi og eufori. Vi føler os glade, smukke, stærke, selvsikre – vi stråler.

Kvinder der er afspændte og nyder sig selv, er sexede!!!

Så den vesterlandske kontrol-kvinde i dag, lider under sin manglende evne til at give slip, hengive sig og åbne op for livets flow. Kvindens naturlige væremåde er at være tilstede i nuet, følge sit indre flow og sin intuition. Vores samfund dyrker og priser stadig – på trods af store ændringer og revolutioner gennem tiden – de maskuline egenskaber som målrettet effektivitet, økonomisk vækst og produktivitet.

Der er to fælder her!

  • Kvinden lever som en stærk mand, istedet for som en stærk kvinde.

  • Kvinden undertrykker sin længsel efter at overgive sig, i frygt for at der ikke er en stærk mand at overgive sig til!

Kvinder der er åbne og glade, har en evne til at stråle og udsende lys. Hun kan vække sig selv gennem dans, dyrk alt der gør hende glad, udsmykke sig selv. Alt udsmykning som smykker og sminke, er en forlængelse af kvindens naturlige lys. Det hjælper en kvinde med at være glad og stråle sin indre skønhed ud gennem hendes ydre.

Kvindens rolle er den initierende, der indvier manden....lær ham hvad du godt kan lide.

A woman initiates through that same Yoni from which, in a previous life, the

man was born before. A woman initiates through those same breasts which, in a

previous life, suckled the man before. A woman initiates with that same mouth

which once gently calmed the man before. A woman is the supreme initiatress of Tantra.

KAULARAHASYA

Kvindens energi og lyst følger hendes cyklus. Vi er forskellige hver dag, pga vores hormoner.

Råd til hverdagen:

- Tag afslappende øjeblikke til at overgive dig, mærk dig selv og kontemplere.

- Brug alle dit livs oplevelser til visdom. Drop selvkritik. ”Alt er lærdom.”

- Spørg dig selv: ”Hvad har mit hjerte brug for lige nu?”

- Jo mere du åbner hjertet, jo mere flyder den seksuelle energi.

Opsumering af ting i kan gøre derhjemme:

- Vær et hav, hold ikke igen. Udtryk følelser og behov.

- Vær inviterende – drop kommandoer.

- Strål! Al udsmykning er en forlængelse af jeres indre lys

- Nyd dig selv. Gør noget hver dag der gør dig blød, glad og forbundet med dit hjerte.

images+(1).jpg
Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page