top of page

Kvindegruppe

 

 

NY TANTRISK KVINDEGRUPPE I KØBENHAVN STARTER Mandag d. 16 September 2024.

 

Jeg starter en ny tantrisk kvindegruppe op i København, for kvinder der gerne vil arbejde med sig selv i et trygt og feminint forum, for at blomstre op, åbne op for sin kraft og udleve sig selv.

Kvinder har en enorm skaberkraft og en hel unik femininitet, som vi i denne gruppe vil finde frem til hos den enkelte, så du vil opleve at finde dit helt eget feminine udtryk, lære at leve efter dit hjerte og skabe dit drømmeliv.
Vi vil sammen skabe en stemning af søsterskab, hvor vi støtter hinanden i den individuelle udvikling vi har brug for lige nu.

Vi vil bruge den tantriske viden som udgangspunkt, kombineret med redskaber indenfor personlig udvikling og lave forskellige øvelser for at åbne og finde vores unikke kraft, skønhed og arketype.

 

Der vil hver gang blive præsenteret et tema, hvorefter vi laver øvelser og får kreative hjemmeopgaver til at berige hverdagen!

Alt foregår i trygge rammer med plads til hver enkelts behov.

Gruppen vil strække sig over 3 måneder i efteråret 2024 fordelt på 6 mandag aftener.

 

 

Indhold & datoer

 

Mandag 16 Septmeber: Temaet vil være "Krop & kvindelighed -  mærker du dig selv?"

Hvad siger tantra om at være kvinde? Hvordan bevare sin femininitet, sensualitet og åbenhed i hverdagen? Hvad vil det sige at være en stærk kvinde? Hvem er du når du er helt fri og powerfuld? Vi vil lære hinanden at kende og lave øvelser til at komme hjem i kroppen og mærke hvad er klar til at blive sluppet, for at din sande natur og energi kan sættes fri.

 

Mandag 30 September: Temaet vil være "Kvindens erotiske potentiale."

Vi vil lave kreative, tantriske øvelser for at vække sensualiteten og kraften gennem bevægelse, dans og musik. Kvindens skønhed ligger ikke i hvad hun bærer af tøj, men hvordan hun bærer sig selv.

En kvindens sensualitet og skønhed kommer indefra og ved at vække og integrere den, vil du mærke meget mere power, selvtillid og at din seksuelle kraft ikke handler om hvad du har på, men hvordan du mærker dig selv.

Måske du har været bange for at være for meget og skruet ned for dig selv. I aften vil vi kærligt invitere til at slippe skam og frygt og åbne for vores naturlige kraft og erotiske potentiale.

 

Mandag 7 Oktober: Temaet vil være "Din rolle i parforholdet - hvem er du i dine relationer?"

Vi bryder op med gamle ideer om kvindens rolle og den perfekte moderne kvinde. Vi ser på kvinden og hendes højere mening med at være kvinde, fra et tantrisk perspektiv. Det handler ikke om at tillære sig ydre ting, men at finde sit potentiale indefra og vække det til live.

Jeg vil lære jer om den tantriske kvindes hemmeligheder og hvordan vi som kvinder kan indvie vores partner i tantra. Vi vil også kigge på hvilken rolle du tager i dine forhold - og måske er der nogle mønstre der skal brydes.

 

Mandag 21 Oktober: Temaet vil være "Tantra, sex og orgasmer."

Kvinden har en enorm stærk seksualitet og erotisk kraft. I aften vil jeg introducere jer for den erotiske del af tantra og hvad kvindens krop kan fra naturens side. Vi skal bare vide det, for at kunne bruge det. Kvinden er naturligt tantrisk og kan så meget mere end vi måske lige aner. Vi vil lære om de mange forskellige orgasmer kvinder kan opleve.

Vi vil lave simple energi øvelser for at skabe kontakt med kroppen og I vil få tantriske øvelser med hjem til at lave med jeres partner eller med jer selv.

Mandag 4 November: Temaet vil være "Vær dit sande jeg."

Hvem er du, når du giver plads til at leve fra din inderste kerne?

Husker du at give plads til magien, skønheden og (selv)kærligheden i dit liv?

Denne mandag laver vi øvelser til at turde være os selv fra vores inderste, og virkelig SE og beundre hinanden. Vi kvinder kan støtte og løfte hinanden når vi er sammen i et trygt og kærligt søsterskab. Se frem til en intens og livsændrende aften.

Mandag 25 November: Temaet vil være ”Selvkærlighed og selvtillid.”

I dag kigger vi indad og ser hvad vi har på hjerte. Tør du være sårbar? Vi kvinder er altid meget større og mere talentfulde, end vi ofte selv kan se eller stå ved. Vi vil finde dét der hæmmer os og bringe skyggen ud i lyset, for at slutte fred med os selv og forvandle vores umiddelbare svaghed til styrke.

Da det er vores sidste aften, vil vi også runde af med en samling af alt det vi har lært og fejre vores kvindelighed med lækkerier og overraskelser.

Hvad siger andre om forløbet:

"Kvindegruppen er for mig først og fremmest et trygt sted at lande, hvor jeg tør og kan være mig selv i alle henseender.
At give tid og rum til at mærke sig selv/være sig selv kan i livet i sig selv være en udfordring, men i gruppen med Celestines ledelse, lykkes det ved hvert møde i en eller anden form. Det være sig både kropsligt, psykisk og af og til, også spirituelt.
Jeg går altid beriget og i bedre kontakt med mig selv fra vores møder. Tak for det til både gruppen og til dig, Celestine."
Jane.

 

"Det er en kæmpe stor berigelse, at være en del af Celestines kvindegruppe. Sjældent har jeg mødt et så rummeligt, empatisk, nærværende og vis kvinde som Celestine. Hun evner på bedste vis, at dirigere os alle blidt i den retning, gruppen lige præcis har brug for. Altid med det at være kvinde i højsæde - på godt og ondt. I gruppen er der plads til at være sig selv. ALT er i orden i vores gruppe. Der er plads til gråd, latter, at være fyldende, at være usynlig, at være fjollet. Man mødes ganske enkelt med respekt og accept af både Celestine og de andre kvinder i gruppen. Udover det "faglige", har vi knyttet tætte relationer - således at der har været plads og lyst til weekendtur, biograftur, diverse fester." Jannie

 

"Kvindegruppen er et trygt sted at komme 💗 det er så skønt, at vi alle er så forskellige og alligevel passer vi på hinanden, både i og udenfor gruppen. Celestine du er en fantastisk "lærer og inspirations kilde " vi udvikler os alle på forskellige måder, i de retninger som vi har brug for 💗
Jeg syntes det er dejligt at vi arbejder med forskellige emner i kærlighedens tegn 💗og at det både er øvelser og teori 💗 mere af det 💗💗💗tak til jer alle sammen og ikke mindst til Celestine"
💗🌸 Trine

 

"Vil bare ikke undvære min kvindegruppe <3 De torsdage er fredet <3 Det at vide, at der findes "et helle" i livet, hvor jeg både får ind og kan give ud og føle mig i orden uanset, ja det betyder SÅ meget <3 Tak fordi du har gjort det muligt at have sådan et sted Celestine." Anne

Praktisk information

TID

Mandage d. 16 og 30 Sept, d. 7 og 21 Okt, d. 4 og 25 Nov kl 18-21

STED

Løvendahls Akademi, Gasværksvej 15b, 1. sal, København V

PRIS & TILMELDING

Normal pris 4800,-

Early bird pris indtil 15 juni 3600,- Spar 1200,-

Indbetal på konto: 5501 - 0713522546 eller mobilepay 31218288

Skriv en mail til info@edenshave.com og når din indbetaling er registreret, gælder din tilmelding.

MAX 15 deltagere

Jeg foreslår at tage en notesbog og kuglepen med, da der både vil være en masse ny viden og øvelser, der kan være en god idé at nedskrive for bedre at kunne huske dem senere, og måske til at tage personlige noter til jeres individuelle processer og hjemmearbejde.

 

Kom i noget tøj hvor du kan slappe af og føle dig godt tilpas.

Der vil være snacks, frugt og te.

 

Om Celestine Andersen
Jeg er 42 år, bor på Christianshaven, uddannet som tantra og yogalærer, tantramassør og psyko- og parterapeut.                                   

Jeg er indehaver af Edens Have, hvor jeg giver tantrisk terapi og massage til kvinder og par. Jeg har arbejdet intensivt med personlig og spirituel udvikling gennem yoga og tantra siden år 2000.

Jeg er også medskaber og underviser på Tantric Sexology Embodiment education. Det er min store passion at arbejde med kvinder og hjælpe dem med at udleve sin kraft, kvindelighed og seksualitet. Elsker at holde rum for dybe processer og frisætte skam og skygger.

Grupperne er for de kvinder der gerne vil arbejde med sig selv i et trygt forum, for at blomstre op, åbne for sin kraft og sin unikke kvindelighed. Vi skaber sammen en stemning af søsterskab, hvor vi støtter hinanden til den individuelle udvikling vi har brug for lige nu.

Du er velkommen fuldstændig som du er, i dit unikke udtryk og hvor du er i livet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nogle af de emner vi vil arbejde med, er:

- Kvindens kraft

- Den spirituelle kvinde i en moderne tid

- Din rolle i parforholdet

- Tantra & seksualitet

- Orgasmer, nydelse og sensualitet

- Kvindelige arketyper

- Skyggearbejde

- Seksualitet som en hellig praksis

Og meget mere!

 

Jeg glæder mig til at møde jer alle sammen!

 

Kærlig hilsen

Celestine Andersen

 

Tantralærer og psyko- og parterapeut

Indehaver af Edens Have

Tlf. 31218288

 

 

temple insta (10).png
_DSC9188.jpg
The Art of Living.png
bottom of page