top of page

Kvindegrupper

 

 

NY KVINDEGRUPPE I KØBENHAVN

 

Jeg starter en ny kvindegruppe op i København, for kvinder der gerne vil arbejde med sig selv i et trygt og feminint forum, for at blomstre op, åbne op for sin kraft og udleve sig selv.

Kvinder har en enorm skaberkraft og en hel unik femininitet, som vi i denne gruppe vil finde frem til hos den enkelte, så du vil opleve at finde dit helt eget feminine udtryk, lære at leve efter dit hjerte og skabe dit drømmeliv.
Vi vil sammen skabe en stemning af søsterskab, hvor vi støtter hinanden i den individuelle udvikling vi har brug for lige nu.

Vi vil bruge den tantriske viden som udgangspunkt, kombineret med redskaber indenfor personlig udvikling og lave forskellige øvelser for at åbne og finde vores unikke kraft, skønhed og arketype.

 

Der vil hver gang blive præsenteret et tema, hvorefter vi laver øvelser og får kreative hjemmeopgaver til at berige hverdagen!

Alt foregår i trygge rammer med plads til hver enkelts behov.

Gruppen vil strække sig over 3 måneder fordelt på 6 tirsdage som udgangspunkt, og hvis stemningen er for det, forlænges med flere møder.

 

 

 

Praktisk information

 

INGEN NY GRUPPE  - LUKKET NED PGA COVID-19

 

 

Max 15 deltagere.

 

Tirsdag : Temaet vil være "Kvindelighed - og hvordan åbner vi op for den?"

Hvad siger tantra om at være kvinde? Hvordan bevare sin femininitet, sensualitet og åbenhed i et moderne samfund? Hvad vil det sige at være en stærk kvinde, modsat dét at være en stærk mand? Vi vil skrue op for den feminine energi i dag - og lave øvelser til at mærke energien og lære at tune ind på den når vi ønsker det. Kom hjem i dig selv og din kvindelighed.

 

Tirsdag : Temaet vil være "Kvindens sensualitet og erotiske potentiale."

Vi vil lave kreative, tantriske øvelser for at vække sensualiteten og kraften gennem bevægelse, dans og musik. Kvindens skønhed ligger ikke i hvad hun bærer af tøj, men hvordan hun bærer sig selv.

En kvindens sensualitet og skønhed kommer indefra og ved at vække og integrere den, vil hun stråle mere end nogensinde uanset om hun har kjole eller joggingbukser på! Det er meget mere simpelt og sjovt end du tror, og alle kan være med!

 

Tirsdag : Temaet vil være "Kvindens rolle i parforholdet."

Vi bryder op med gamle ideer om kvindens rolle og den perfekte moderne kvinde. Vi ser på kvinden og hendes højere mening med at være kvinde, fra et tantrisk perspektiv. Det handler ikke om at tillære sig ydre ting, men at finde sit potentiale indefra og vække det til live. Du er jo kvinde! Du skal bare forstå til bunds hvad det egentlig er! Og så give dig selv 100 % lov til at være det.

Jeg vil lære jer om den tantriske kvindes hemmeligheder og hvordan vi som kvinder kan indvie vores mand i tantra og få et ekstatisk parforhold – helt uden at sige noget til ham!

 

Tirsdag : Temaet vil være "Tantra, sex og kvindelighed."

Kvinden har en enorm stærk seksualitet og erotisk kraft. I aften vil jeg introducere jer for den erotiske del af tantra og hvad kvindens krop kan fra naturens side. Vi skal bare vide det, for at kunne bruge det. Kvinden er naturligt tantrisk og kan så meget mere end vi måske lige aner.

Vi vil lave simple energi øvelser for at skabe kontakt med kroppen og I vil få tantriske øvelser med hjem til at lave med jeres partner eller med jer selv.

 

Tirsdag : Temaet vil være "Vær dit sande jeg."

Hvem er vi, når vi giver plads til at leve fra den inderste feminine kerne?

Husker vi at give plads til magien, skønheden og (selv)kærligheden i vores liv?

Og det smukkeste i os selv og andre? Denne torsdag laver vi øvelser til at turde være os selv fra vores inderste, og virkelig SE og beundre hinanden. Vi kvinder kan støtte og løfte hinanden når vi er sammen i et trygt og kærligt søsterskab. Se frem til en intens og livs-ændrende aften.

 

Tirsdag : Temaet vil være ”Selvkærlighed og selvtillid.”

Ingen styrke uden sårbarhed. I dag kigger vi indad og ser hvad vi har på hjerte. Vi kvinder er altid meget større og mere talentfulde, end vi ofte selv kan se eller stå ved. Vi vil finde dét der hæmmer os og bringe skyggen ud i lyset, for at slutte fred med os selv og forvandle vores umiddelbare svaghed til styrke. Du vil få en smagsprøve på hvordan dit liv vil se ud fuld af selvtillid!

Da det er vores sidste aften, vil vi også runde af med en samling af alt det vi har lært og fejre vores kvindelighed med lækkerier og overraskelser.

 

"Kvindegruppen er for mig først og fremmest et trygt sted at lande, hvor jeg tør og kan være mig selv i alle henseender.
At give tid og rum til at mærke sig selv/være sig selv kan i livet i sig selv være en udfordring, men i gruppen med Celestines ledelse, lykkes det ved hvert møde i en eller anden form. Det være sig både kropsligt, psykisk og af og til, også spirituelt.
Jeg går altid beriget og i bedre kontakt med mig selv fra vores møder. Tak for det til både gruppen og til dig, Celestine."
Jane.

 

"Det er en kæmpe stor berigelse, at være en del af Celestines kvindegruppe. Sjældent har jeg mødt et så rummeligt, empatisk, nærværende og vis kvinde som Celestine. Hun evner på bedste vis, at dirigere os alle blidt i den retning, gruppen lige præcis har brug for. Altid med det at være kvinde i højsæde - på godt og ondt. I gruppen er der plads til at være sig selv. ALT er i orden i vores gruppe. Der er plads til gråd, latter, at være fyldende, at være usynlig, at være fjollet. Man mødes ganske enkelt med respekt og accept af både Celestine og de andre kvinder i gruppen. Udover det "faglige", har vi knyttet tætte relationer - således at der har været plads og lyst til weekendtur, biograftur, diverse fester." Jannie

 

"Kvindegruppen er et trygt sted at komme 💗 det er så skønt, at vi alle er så forskellige og alligevel passer vi på hinanden, både i og udenfor gruppen. Celestine du er en fantastisk "lærer og inspirations kilde " vi udvikler os alle på forskellige måder, i de retninger som vi har brug for 💗
Jeg syntes det er dejligt at vi arbejder med forskellige emner i kærlighedens tegn 💗og at det både er øvelser og teori 💗 mere af det 💗💗💗tak til jer alle sammen og ikke mindst til Celestine"
💗🌸 Trine

 

"Vil bare ikke undvære min kvindegruppe <3 De torsdage er fredet <3 Det at vide, at der findes "et helle" i livet, hvor jeg både får ind og kan give ud og føle mig i orden uanset, ja det betyder SÅ meget <3 Tak fordi du har gjort det muligt at have sådan et sted Celestine." Anne

 

Jeg foreslår at tage en notesbog og kuglepen med, da der både vil være en masse ny viden og øvelser, der kan være en god idé at nedskrive for bedre at kunne huske dem senere, og måske til at tage personlige noter/dagbog til jeres individuelle processer og hjemmearbejde som kommer i løbet af denne periode i kvindegruppen.

 

Kom i noget tøj hvor du føler dig godt tilpas, kan være afslappet i og føle dig feminin.

Alle former for femininitet er velkommen - vi inspirerer hinanden i alle dens udtryk!

Du kan ikke være for meget eller for lidt. Kom som dig selv!

 

Kærlig hilsen

Celestine Andersen

 

Tantra-yogalærer og psykoterapeut

Indehaver af Edens Have

www.edenshave.com

Tlf. 31218288

 

Om Celestine Andersen
Jeg er 38 år, bor i København, uddannet som tantra og yogalærer, tantramassør og psykoterapeut.                                   

Jeg er indehaver af Edens Have, hvor jeg giver tantrisk terapi og massage til kvinder og par. Jeg har arbejdet intensivt med personlig og spirituel udvikling gennem yoga og tantra siden år 2000. Det er min store passion at arbejde med kvinder og hjælpe dem med at udleve sin kraft, kvindelighed og seksualitet.

Grupperne er for de kvinder der gerne vil arbejde med sig selv i et trygt forum, for at blomstre op, åbne for sin kraft og lukke sin indre gudinde ud. Vi skaber sammen en stemning af søsterskab, hvor vi støtter hinanden til den individuelle udvikling vi har brug for lige nu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nogle af de emner vi vil arbejde med, er:

- Kvindens kraft

- Den spirituelle kvinde i en moderne tid

- Kvindens rolle i parforholdet

- Tantraens vinkel på femininitet, spiritualitet & seksualitet

- Kvindelige arketyper

- Tantriske gudinder

- Skyggearbejde

- De 7 chakraer

- Hellig seksualitet

Og meget mere!

 

Alt foregår i trygge rammer, med fuld påklædning og plads til hver enkelts behov.

 

 

 

 

bottom of page