top of page

Hvad siger andre?

Tantramassage

 

Tantra massage hos Celestine

Gennem flere år havde jeg været nysgerrig på tantramassage, men det var først, da jeg mødte Celestine på en messe, at jeg fik mod på at tage skridtet ind i tantraverdenen.Ord kan ikke beskrive, hvad tantramassage har gjort for mig: Nogle fysiske blokeringer, som jeg havde kæmpet med i mange år, opløstes; og jeg er blevet klar over, hvad der skal til, for at min krop blomstrer. mig.Jeg har nu fundet et sted og en person, som jeg kan give min krop til og så sætter hun mig i kontakt med min kvindelighed og vækker min evne til at modtage nydelse. Sådan en omgang tantramassage hos Celestine booster mit parforhold, fordi jeg føler mig meget saftig, lækker, kvindelig og fuld af kærlighed efter sådan en behandling ... og det reagerer min kære mand på! For at have energi til at inspirere andre kvinder gennem mit virke som foredragsholder og blogger, er det gået op for mig, hvor vigtigt det er, at jeg giver mig selv lov til at læne mig tilbage og bare modtage - og for at jeg kan gøre det, skal jeg virkelig have tillid til den person. Den tillid har jeg til Celestine, så når jeg er udkørt og træt, ringer jeg til hende og bestiller tid til en behandling, og jeg går altid derfra opfyldt af selv-glæde og en form for universel kærlighed, som giver mig den styrke og energi, nærhed og nydelse.Man kunne også sammenligne det med en mobiltelefon, som er løbet tør for strøm (jeg er mobilen, og Celestine er opladeren).Muligheden for at blive genopladt ønsker jeg også, at andre kvinder skal kende, og Celestine lader mig op med kvindelighed og kærlighed, så jeg ved, at du også vil elske at være i hendes kærlige hænder.

Lone "PowerPrinsesse" Rasmussen,indehaver af www.powerprinsesse.dk

 

 

​Jeg har haft fornøjelse af flere behandlinger af smukke Celestine. 

 

Det allervigtigste i valg af behandler er, at der er kemi og at behandlingen med garanti udføres rigtigt og professionelt. For at en behandling kan udføres rigtigt i forhold til dig som menneske, er det vigtigt, at behandleren ser dig som det menneske du er, møder dig der, hvor du er og med kærlighed, nærvær og rummelighed blidt guider dig til den fantastiske oplevelse en tantra oplevelse er. Lige det kan Celestine. 

 

Celestine er kærlighed. Hun healer evt. negative energi i dig og skaber et eventyrligt og smukt flow. Det er forløsende, givende og så opfyldende. Celestine er en støtte, både i en svær tid, men også i den tid, hvor du “bare” har brug for at omfavne dig selv og fylde dig selv op. Tantra er kærlighed, skønhed og harmoni. Igennem massagen heales den seksuelle energi og er ikke en seksuel oplevelse. Celestine behandler med empati og stor intuition. Celestine evner at føle ind og mærker tydeligt, hvad du har behov for. Hun styrer processen og energien blidt. 

 

Celestine giver dig det frirum til at være lige præcis den du er. En tantramassage med Celestine er en rejse hjem til dig selv. Det er forløsende, æstetisk, frigørende, nænsomt, kærligt og alligevel yderst energifyldt.

 

Heidi, Aalborg.

 

 

Tantra massage fra kvinde til kvinde

Shakti møder Shakti

Jeg har efterhånden prøvet en del tantra massager både i Danmark og i udlande, men jeg har aldrig fået massagen af en kvinde. Så da jeg mødte Celestine, der lige har åbnet det nye Tantramassage sted i København, Edens Have vidste jeg at det skulle være hende.Hun er den sødeste, feminine og smukkeste gudinde der går på denne jord, og jeg elskede hende og hendes energi fra første møde.

Edens Have ligger inde i Nyhavn, og man føler sig velkommen lige fra man kommer ind af døren, der dufter godt, og alle farver, puder, tæpper, billeder, er udvalgt meget omhyggeligt.Jeg blev mødt af Celestine da jeg kommer ind, og vist over til det røde rum. Vi sidder lidt og taler sammen, om hvad jeg gerne vil ha ud af massagen. Jeg fortæller hvad jeg har prøvet før, og at jeg i dag gerne vil være i det feminine, lade Shakti møde Shakti. Jeg får så lidt tid til mig selv, så jeg kan tage tøjet af og finde mig til rette.Jeg ligger mig nøgen i seng, lukker mine øjne og finder ind til mig selv. Efter nogle minutter kommer Celestine ind, og de næste par timer er jeg i Paradis.

 

At få Tantra massage af en kvinde er helt anderledes end det er med en mand. Det var så fint, sensuelt, feminint, blødt, rørende, smukt, ja jeg har vist ikke ord nok til at beskrive det, det må bare opleves.Da vi så kommer til Yoni massagen, spørger hun pæn om hun må masserere mig, og jeg siger selvfølgelig ja. Og jeg er aldrig blevet rørt på den måde før, det var som var det en sommerfugl, der blidt masserede mig med sine vinger.Og der var en energi der løb igennem mig som jeg aldrig har mærket før, en helt ny form for energi orgasme skyllede igennem min krop, på den mest rene og fine måde. Efter massagen følte jeg mig så fuld af energi, jeg kunne mærke det i hele min krop, den snorede, sitrede, var som bobler i champagne, et batteri der var overopladet. Og jeg gik derfra, men en glæde og lykke inde i, kunne mærke mig selv på en helt ny måde.Jeg er Celestine dybt taknemmelig for de timer vi havde sammen, og det er bestemt ikke sidste gang jeg tager fordi Edens have.

Katrine Berling, sexolog og parterapeut

 

 

 

Undervisning som par

Vores første møde med Celestine og tantra massage.

Det var i december, og jeg ville overraske min mand gennem 14 år. Jeg var blevet anbefalet at ringe og tale med Celestine en sød pige som var tantrisk massør hun ville være den rette til at hjælpe mig i hvilken retning jeg skulle lære dette nye mystistiske (for os) at kende. Det var med sitren og våde nervøse hænder at jeg ringede, og bad om at tale med Celestine.Det er mig, sagde pigen i den anden ende af røret. Åhh puha, tænkte jeg. Ja, jeg har aldrig prøvet det her før, sagde jeg, men jeg vil gerne prøve tantrisk massage sammen med min mand.Jeg forklarede at jeg bare vidste dette ville være vejen frem for os.

Vi arbejder begge indenfor det spirituelle område. Men lige frem at åbne op for det tantriske, som jo omhandler sex med et andet menneske. Vidste jeg ikke helt hvordan jeg skulle ha det med!Celestine forklarede at hun mente at det bedste for os som par var at prøve par massagen, hvor den ene part, fx jeg, lærte at udføre massagen på min partner, med hende som vejviser. Hun fortalte også at hun aldrig ønskede at komme imellem os som par, men hendes ønske og mål var at få os som par tættere forbundet gennem denne massage.Hun sagde også at jeg var en fantastisk kvinde, som ønskede at give min mand denne oplevelse, at det var de færreste kvinder der turde at gøre det for deres mand. Jeg følte en enorm indre succes og vores samtale var så nem og ligetil.Celestine var så sød og der var en go kemi mellem os, jeg kunne nærmest mærke hendes varme gennem telefonen.

 

Vi bliver mødt af smukke og rolige omgivelser da vi kommer op på første sal.En sød pige tager imod os, og vi bliver ført ind i et værelse.Her var smukt med levende lys alle vegne, roligt musik og en stor seng på midten af gulvet op af et par trapper. Værelset var roligt og behageligt og her var en smuk stemning. Vi bliver kort informeret om hvad der skal ske på denne, vores første tantriske massage.Celestine kommer lige om lidt og tager sig af jer, hun vil kun være iført trusser mens min mand som skal modtage massagen skal ligge nøgen og jeg må selv om jeg ønsker at ha trusser på eller være nøgen. Celestine kommer ind og byder os velkommen, vi snakker ganske kort om vi har nogle yderligere spørgsmål?Vi har ikke noget videre at spørge om, men vi er begge spændte og nervøse for at komme i gang (især min mand, som jo også er ham som skal ligge nøgen og modtage) Celestine forlader rummet mens vi klæder af, og ligger os derefter sammen på sengen i midten af rummet, min mand på maven.Da hun igen kommer ind kun iført trusser, har hun 2 flasker massageolie med, én til hver af os.Hun forklarer ganske kort at, hun ikke er her for at skabe splid mellem os som par, men for at hjælpe os til at opnå større sammenhæng mellem os, at hun ønsker at skabe en bedre kontakt og at opnå størrer samhørighed og nydelse.Hun går i gang med at massere, skiftevis visende hvad og hvordan jeg skal gøre startende på det ene ben og fod og arbejder sig videre op hele kroppen igennem.At se Celestine bevæger sig og massere min mand, var sådan en god oplevelse. Jeg oplevede at hendes bevægelser smittede af på mig, og at jeg automatisk gjorde det samme som hun.Bevægelserne blev flydende og sammen smeltende.Der var sådan en god kemi hende og jeg imellem, jeg nærmest følte hende som min sjæle søster. Med en kæmpe forståelse og en masse kærlighed til både jeg og min mand.

 

Massagen varede i 2 ½ time, og vi fik lov at ligge lidt sammen efterfølgende.Oplevelsen var god for os begge to, det var et positivt første møde med den tantriske verden, som Celestine har sørget for og guidet os igennem.Vi var begge nervøse og spændte for at springe ud i det tantriske. Men vi gik begge hjem med en god mavefornemmelse uden at nogen af os følte at vi havde overskredet hinandens grænse, hvilket er vigtigt for os i vores forhold.Celestine har bragt os et stykke tættere sammen som par og vi er bestemt ikke færdige med at udforske denne mystiske verden, som netop kun har åbnet sig for os.Tak Celestine for at have bragt min mand og jeg til størrer interesse og lyst til læring af kombinationen mellem det spirituelle, det sensitive og det sensuelle.

Mange kærlige hilsener fraEvy & James Sampson

 

 

 

At bruge tantra massage som selvkærlighed

Mine oplevelser med Tantra massage har været kærlighedsfulde, forløsende og meget smukke.Det at møde et andet menneske utilknyttet, der giver mig sin fulde opmærksomhed, kærlighed og berøring gennem en spirituel kanal er ganske særligt. Det er en meget stærk oplevelse at hvor var meget et menneske kan give ved at være tilstede i universel kærlighed.

Jeg har oplevet følelsesmæssig forløsning, subtile kærlige berøringer som har betydet uendeligt meget for min oplevelse af nærvær.Jeg oplevede min sensualitet udfolde sig og bruse frit i min krop og sjæl og at hvad maskulin og feminin kærlighed føles som når de gives mig og vækkes i mig.Tak for at lade mig opdage at det hele er i mig og tak for meget smukke øjeblikke med nærvær og kærlighed. Må i vokse jer store og give jeres smukke gave videre.

Kærligst Ingrid Bugge, fotograf

 

Min oplevelse af tantra massage ved dig

 Du formår at skabe en tryg, tillidsfuld og behagelig stemning i relationen inden massagen. Du lytter og spørger nærværende indtil det som er i nuet. Dit fysiske rum er smukt og beroligende at træde ind i. Du udstråler selv en ro, en kærlighed og dybde gennem hele massagen. Du er dygtig, vejledende og ejer den dybeste respekt for den du masserer. Dine berøringer er blide og mærkbare. Du rummer de følelser der opstår med den største kærlighed og åbenhed. Du griber en og giver slip igen som processen er. Alt er rart ved dig og jeg elsker alt du er. Din humor og rummelighed uden forbehold skaber det smukkeste rum hos dig til egenomsorg og udvikling.

Heidi B, Aarhus.

 

Hjem til sig selv - bedre sexliv

Jeg blev inspireret til at tage til tantra massage. Da jeg mødte Celestine, var jeg overbevist om at det var hende der skulle gøre det. Det jeg fik ud af det, var et mere intimt forhold til mig selv. Jeg føler at jeg kom meget mere i kontakt med min feminine side.Det var simpelthen ren nydelse, og nu er jeg bedre til at bede min mand om at gøre det jeg godt kan lide. Mit sex liv er helt sikkert blevet meget bedre.

Knus Eva

 

Ny verden åbner sig

Edens have kan varmt anbefales. For mig åbnedes der et univers som jeg ikke vidste eksisterede. Ser tilværelsen med andre øjne i dag, med fokus på det positive.

Helgi Torsen

 

Anmeldelse af tantramassage hos Celestine

Celestine er personifikationen af omsorg og kærlighed. Hendes feminine ynde, kropslige intelligens og dybe empati, gør hende til en suveræn behandler. Jeg kan kun anbefale hende.

Kram, H.

 

Min første tantramassage

Aldrig har jeg oplevet så mange spørge ind til; 'hvornår kommer den der blog om tantra?' efter jeg delte, at jeg skulle have min første tantramassage af Celestine Andersen. 

Og aldrig har jeg oplevet så vild en rutsjebanetur af følelser og tanker op til at skulle noget. 
Da jeg mødtes med Celestine første gang, for at lave aftalen, var jeg rimelig meget ovenpå og mit vanlige entusiastiske, nysgerrige og positive jeg, havde bare den vildeste ja-hat på. 

De sidste 24 timer op til vendte det totalt. 
Og det var virkelig interessant at få lov at opleve, taget i betragtning af at jeg meget sjældent bliver nervøs. 
Men det blev jeg. 


Tankerne piskede afsted; 'Hvor meget/lidt tøj har jeg på?', 'Har hun tøj på?', 'Hvad hvis jeg tænder på det undervejs?', 'Hvad hvis jeg tænder på hende undervejs?' og måske den allerværste; 

'Jeg burde være sådan én der bare er okay med at få tantramassage, fordi jeg læser jo til sexolog!' 

Da jeg møder Celestine på dagen, er hun rolig, varm og imødekommende på en kærlig måde. Jeg kan sagtens med mit hoved argumentere for at selvfølgelig har hun mødt masser af andre kvinder, der har været nervøse inden første tantramassage, men det var nu alligevel dejligt og meget trygt, at hun alene med sin væren, kunne berolige mig. 

Og heldigvis starter vi faktisk med en kort snak. 
Om det der fylder i mig og den praktiske del i selve massagen. 

 

Piiiiuuuuv! Det hjalp så mega meget. 
Selvom det selvfølgelig var sårbart at fortælle om mine tanker, var det rart at blive mødt i dem og langsomt sank mine skuldre ned, min mave faldt til ro (for jeg havde selvfølgelig også nået at tænke tanken... 'hvad nu hvis jeg skal slå en ordentlig fis imens!'). 

Hvordan foregår en tantramassage hos Celestine Andersen?

Rent lavpraktisk var jeg nøgen. 
Skulle du have lyst til at have noget andet på, eller bare noget på, er det også muligt, men jeg var okay med at være helt nøgen. 
Og jeg fik lidt tid til at lande i mig selv, tage tøjet af og ligge mig på maven, inden Celestine kom ind. 

Da Celestine kommer ind, har hun trusser og undertrøje på, og på en eller anden måde, var det rart at hun heller ikke var fuldt påklædt. 

Jeg startede med at ligge på ryggen på en madras. Rummet er varmt og der er hyggelig belysning. Det føles meget trygt og hule-agtigt. 

Celestine starter med at putte olie på min krop. Centimeter for centimeter bliver min krop smurt ind. I lange strøg, med varme hænder og imens min krop bliver fysisk blød af olien, føles det samtidig også som om, både mit sind, hjerte og krop bliver blødere. Mere åben. 
Det føles sensuelt, men ikke seksuelt. 
Det føles grænseudvidende, men ikke grænseoverskridende. 

 

Da jeg ligger på maven, slutter Celestine ved mit hoved og på et tidspunkt, beder hun mig vende mig, så jeg i stedet ligger på ryggen. 
Hun sidder bag mit hoved og jeg husker så tydeligt, at jeg på et tidspunkt forestiller mig at jeg kan kigge på mig selv og min krop, fra hendes perspektiv. Forestiller mig, hvordan min krop ser ud, som jeg kender den. 

Den er smuk. Med bryster der er flydt lidt ud til siden, blød hud som stadig har sommerens varme til gode, min mave som er flad, men stadig med en lille top på midten ved navlen, mine hofter som markerer livet og frugtbarheden, mit venusbjerg som troner på toppen og bekræfter mig i min seksualitet og drift. Og urkraft. Min skaberkraft, mit drive og moderskab.

Der sker to ting i mig, da jeg 'ser mig selv'. 
Først og fremmest at jeg ikke ville kunnet have gøre det her, da jeg havde det elendigt med min krop. Men hele min proces med at slutte fred med min krop, erkende at jeg ikke bliver lykkeligere af at tabe fem kilo, og et stabilt arbejde i at dykke ned i hvorfor jeg har haft det dårligt med min krop og en kærlig rejse til at elske min krop, gjorde at jeg kunne være i oplevelsen, sammen med min krop og nyde tantramassagen. Og det andet var. At da jeg 'så mig selv', så jeg en smuk kvinde. En frugtbar, lækker, smuk og veldrejet kvinde og jeg nød at se mig selv. 

 

Vil din yoni modtage massage?

Celestine har fra starten fortalt mig, at når vi nåede til muligheden for yoni massage, ville hun spørge mig. Så det var ikke noget jeg skulle svare på inden. Jeg kunne mærke inden, at jeg nok var tryg til at modtage yoni massage, men det var rart at vide, at skulle det på en eller anden måde, have ændret sig i mig, kunne jeg vælge om. 

Celestine sætter sig imellem mine ben og masserer dem langsomt, igen med blide strøg. Hun spørger mig om min yoni vil modtage massage? 
Jeg svarer ja og det der var så fedt at opleve, var at der stadig var god tid, inden hun nærmede sig min yoni. Jeg havde nok været lidt bekymret for at hun ville 'gå lige til makronerne'... men det tog tid, på den gode måde. 
Og som det allerbedste og mest nærværende forspil, nærmer hun sig langsomt og både masserer mine hofter, venusbjerg, mellemkød og derfra kønslæber og på et tidspunkt fortæller hun at hun kommer ind. Det var totalt trygt. Og føltes virkelig dejligt.

Efter massagen fik jeg lidt juice, bær og fik lov til at komme til mig selv. 
Jeg havde været nervøs inden, men følelserne der fyldte i mig efter var kærlighed, tryghed, åbenhed og da jeg senere skulle mødes med min kæreste, var det med en tilføjet mildhed i øvrigt også. 

Det var en fantastisk oplevelse og jeg glæder mig allerede til at jeg skal det igen! 

Kirk Rønler, danselærer og foredragsholder.

 

Kvindegruppe

 

Kvindegruppe hos Celestine

For mig, er det at være en del af kvindegruppen en gave. En gave, der indeholder muligheden for at udforske forskelligheden i kvindelighed og komme i dybere kontakt med mine egne kvindelige sider. At have mulighed for at tale og lytte, grine og græde, "lege" og danse.
Sidst men ikke mindst muligheden for udvikling af nye venskaber. Venskaber med kvinder, der ligesom jeg selv, ønsker at være " dybe" - med sig selv, hinanden og i livet generelt.
Tak for det Celestine, tak alle Jer ❤️❤️

Mette

 

Kvindegruppen er for mig først og fremmest et trygt sted at lande, hvor jeg tør og kan være mig selv i alle henseender.
At give t
id og rum til at mærke sig selv/være sig selv kan i livet i sig selv være en udfordring, men i gruppen med Celestines ledelse lykkes det ved hvert møde i en eller anden form. Det være sig både kropsligt, psykisk og af og til, også spirituelt.
Jeg går altid beriget og i bedre kontakt med mig selv fra vores møder. Tak for det til både gruppen og til dig, Celestine.

Jane

 

Det er en kæmpe stor berigelse, at være en del af Celestines kvindegruppe. Sjældent har jeg mødt et så rummeligt, empatisk, nærværende og vis kvinde som Celestine. Hun evner på bedste vis, at dirigere os alle blidt i den retning, gruppen lige præcis har brug for. IAltid med det at være kvinde i højsæde - på godt og ondt. I gruppen er der plads til at være sig selv. ALT er i orden i vores gruppe. Der er plads til gråd, latter, at være fyldende, at være usynlig, at være fjollet. Man mødes ganske enkelt med respekt og accept af både Celestine og de andre kvinder i gruppen. Udover det "faglige", har vi knyttet tætte relationer - således at der har været plads og lyst til weekendtur, biograftur, diverse fester.

Jannie

 

Kvindegruppen er et trygt sted at komme 💗 det er så skønt, at vi alle er så forskellige og alligevel passer vi på hinanden, både i og udenfor gruppen. Celestine du er en fantastisk "lærer og inspirations kilde " vi udvikler os alle på forskellige måder, i de retninger som vi har brug for 💗
Jeg syntes det er dejligt at vi arbejder med forskellige emner i kærlighedens tegn 💗og at det både er øvelser og teori 💗 mere af det 💗💗💗tak til jer alle sammen og ikke mindst til Celestine 💗🌸

Trine

 

Vil bare ikke undvære min kvindegruppe <3 De torsdage er fredet <3 Det at vide, at der findes "et helle" i livet, hvor jeg både får ind og kan give ud og føle mig i orden uanset, ja det betyder SÅ meget <3 Tak fordi du har gjort det muligt at have sådan et sted Celestine.

Anne

 

At lande i Celestines skønne kvindegruppe har været givende, udviklende og en rigtig vigtig støtte. Kvindegruppen har for mig dannet ramme om alt det jeg indeholder som kvinde - at jeg kunne komme med hver en følelse, hver en tanke og alligevel føle mig mødt og accepteret. Støtten har betydet, at jeg har turde tage vigtige skridt, har holdt mig fast i min udvikling og har give mig ny inspiration og en enorm energi fra hvert møde.
At være del af gruppen er som at finde hjem. Der sker noget med åndedrætten og nervesystemet, når jeg lander i gruppen. Samtidig at møde vidunderlige kvinder i alle aldre - at mødes med hver vores erfaring og samlet har kunne finde en fælles styrke og den vigtige støtte. Altid hænder, der griber og altid hjerter, der lytter.


Udover et hav af konkrette givende øvelser, dejlige nære bekendtskaber, har gruppen også inviteret mig til at udfordre og udforske min kvindelighed. Det har givet mig et nyt syn på mine med-søstre, en større rummelighed og erfaring til at være en del af forskellige relationer. Og så har det hele vejen igennem lært mig at holde fokus på kærlighed til mig selv.
Celestines tantriske kvindegruppe er en nødvendighed i en mandsdominerende verden, en vigtig støtte, inspiration og kvindelig kærlighed - til hinanden og til sig selv. Jeg giver de varmeste anbefalinger og vil anbefale alle kvinder at give sig selv en pusterum i et kærligt forum.

Heidi

bottom of page