top of page

Tantra

Velkommen til en verden af tantra!

 

Tantra er mange ting og mindst ligeså misforstået som det er elsket!

Ordet ´tantra´ stammer fra det indiske skriftssprog sanskrit og betyder bl.a værktøj/redskab og indeholder en lang række metoder til at selvudvikling og perfektion som menneske, i en rejse til at opnå forening med det guddommelige.

 

At bruge de redskaber der findes indenfor tantra, er et middel til at nå et højere mål og redskabet er derfor aldrig målet i sig selv.

Uanset hvilke redskaber vi bruger for at udvikle os som mennesker, er den vigtigste faktor i tantra, stadigvæk hjertet. At forbinde sig med sit hjerte, høre og følge hjertets stemme – så vi ikke bliver forvildet af sindets ideer.

 

Jeg har arbejdet intensivt med tantra siden jeg var 18 år og det blev min udviklingsvej at følge denne retning, integreret i en moderne verden.

Jeg har uddannet mig til at undervise i tantra, både som lærer, massør og terapeut.

 

Der er mange retninger indenfor tantra som dækker hele livets spektrum - og du skal starte dér hvor du føler dig mest tiltrukket, og mærke efter om din indgangsvinkel er mest i det spirituelle, seksuelle, i det praktiske eller energetiske. Det hele hænger jo selvfølgelig sammen, men jeg anbefaler at starte dér hvor du er og lade resten følge med henad vejen....

 

Der findes et hav af læsestof, kurser, massagesteder, skoler, terapeuter og undervisere - og det kan være noget af en jungle at vide hvor du skal gå hen.

Spørg mig endelig til råds, hvis du ønsker guidance på hvor eller med hvad du skal starte!

 

 

bottom of page