top of page

Livet er magisk

At være livskunstner og skabe sit drømmeliv.

Jeg har nogle gange tænkt på hvor mystisk det er, at jeg ofte oplever, møder eller modtager dét jeg har tænkt på kort forinden. Det er sket så mange gange gennem mit liv, at jeg tænker på en person , en sang eller får en stærk følelse af noget og så samme dag eller i dagene efter, så møder jeg netop dén person, tænder radioen eller går ind i en butik og så spiller de netop dén sang!

Jeg oplever at dét jeg tænker på, sker kort

tid efter.

Intuition eller magi? Er det mig der skaber mit liv?

Læser for tiden The Secret og bliver bekræftet i at vores tanker skaber hændelser og ting gennem tiltrækning. Hvad end du tænker mest på, er det dit liv former sig efter.

Mit liv er ét langt bevis på loven om tiltrækning. Og det føles lige forunderligt og magisk hver eneste gang. Jeg er Skaberen af mit eget liv. Jeg har total kreativ frihed til at skabe mit vidunderlige, fantastiske liv!

Jeg sender tanker og drømme ud – og Universet svarer mig prompte. I form af at vise og give mig det jeg har tænkt på.

Synkronisitet – livets dør åbner sig.

Man kunne også kalde det synkronisitet; at der sker disse tilsyneladende sammentræf mellem mennesker på rette tid og sted. Her er der tale om en timing i livet der synes fuldstændig usandsynlig, men dog sker det for mig ofte. Jeg har lagt mærke til at de sker hyppigst, når jeg lever i harmoni og flow med mig selv.

Der skete et af disse sjove ”sammentræf” en dag for 4 år siden, som jeg så som et tegn på at Aalborg var den rigtige retning jeg skulle mod. Jeg havde tænkt at jeg ville begynde at holde foredrag i Aalborg og bygge et netværk op, for at se om mit virke havde relevans i Aalborg og for at bygge en platform før jeg eventuelt skulle flytte derover til min kæreste. Den dag havde jeg en klient i min klinik Edens Have i Nyhavn som hed Lone. Hun kom direkte fra Aalborg, og var ved at tage sexologuddannelsen hos Joan Ørting i København.

Vi havde fra start en god kemi og snakkede 50 minutter inden hendes massage! Der var bare flow og en umiddelbarhed mellem os,, der gjorde tiden umærkbar.

Jeg spurgte Lone bagefter om hun vidste hvor jeg kunne holde foredrag om tantra i Aalborg. Hun ville meget gerne hjælpe mig og var sikker på det ville være en succes. Der var intet med tantra der. Og folk er nysgerrige. Hun nævnte Livets Hus som en mulighed.

Efter hun var gået, ringede jeg til min veninde Lone Powerprinsesse og spurgte om vi skulle spise frokost sammen. Tænkte vi kunne snakke flere muligheder angående Aalborg.

Jeg spurgte om hun var i byen, men hun var i Aalborg. Og sagde: ”der er sådan noget drop in yoga her, jeg står lige ved et sted der hedder Livets Hus....”

Er det tilfældigt? To kvinder der begge hedder Lone, som jeg snakker med indenfor et par timer, den ene er fra Aalborg, den anden er der nu – og de nævner begge Livets hus som en mulighed for mig..... Den ene Lone står ovenikøbet lige foran dén bygning!!

Jeg fandt telefonnummeret på stedet og ringede straks og fik lejet mig ind til at komme og holde foredrag i Livets hus! Der var selvfølgelig hul igennem og på få minutter var mit første foredrag i Aalborg arrangeret.

I sommeren 2012 fik jeg den idé at lave en collage med Davids og mine fælles drømme. På daværende tidspunkt, boede vi i hver vores 2-værelses lejlighed i Aalborg, på Herluf Trolles gade. Han i nr 25 og jeg i nr 19. Jeg havde forinden boet i København og tog til Aalborg og undervise i yoga og se David. Jeg havde besluttet at flytte til Aalborg og var åben for at finde en lejlighed. En aften til yoga spurgte en af eleverne om jeg stadig ledte efter en lejlighed for hendes far lejede en ud i Aalborg i Vestbyen. Hun kunne vise mig den med det samme og køre mig derhen nu efter timen. Jeg sagde ja tak og kørte med hende. Det viste sig at være i samme gade som min kæreste boede i – blot to lejligheder nede af gaden, på samme side!! Jeg havde tænkt at jeg gerne ville have min egen lejlighed og gerne i nærheden af David, så vi nemt kunne se hinanden!! At det blev lige ved siden af hans lejlighed, var tættere end jeg havde kunne forestille mig. Jeg flyttede ind d. 16 februar 2012.

Da jeg satte mig ned for at lave vores drømmecollage i august, ledte jeg efter billeder af et gult hus og naturscenarier. Helt i starten af vores forhold havde jeg haft en vision om at vi en dag ville komme til at bo i en stor gul gård ude i naturen. Og siden da har det været en intern snak imellem os, at vores gule hus er derude et sted. I vores collage kom det gule hus derfor på, motiver af åben himmel og hav, en smuk solnedgang og uden at jeg tænkte nærmere over det, en masse vand, skibe, fisk og en måge.

Kort tid efter snakkede David og jeg om at vi nu var klar til at flytte sammen. Dagen efter ringede Poul Gade, som var udlejeren af min lejlighed, og inviterede os på kaffe. Han tilbød os sin dobbeltlejlighed på 120 kvm! Han boede på etagen under mig – og skulle nu flytte i en ældrebolig. Vi havde lige taget beslutningen og allerede dagen efter får vi dette tilbud!!! Vi sagde ja og flyttede ind i oktober.

Livet har sidenhen vist os gang på gang, at når vi i fællesskab tager en beslutning og klart ved hvad vi vil, så arbejder livet for os på højtryk!

Da vi året efter kunne mærke at vi ikke havde lyst til at bo i Aalborg længere, tog vi en smuttur til Skagen i juli og vupti, to måneder senere flyttede vi til Skagen d. 28 september – Danmarks mekka for gule huse, strande og fiskerby! Skagen er netop kendt for sine gule huse og fisk!! Og der er et særligt motiv der bruges deroppe i diverse brugskunst butikker: mågen. ALT hvad der var på vores drømmecollage manifesterede sig for os, serveret på et sølvfad! Værsgo, det er jeres hvis I vil have det!

Ad mystiske veje, endte vi med at flytte i et gult hus netop der hvor der er endeløse strande og hav på begge sider af byen. Der var den vilde natur, de åbne himle, de mest storslåede solnedgange, vand, fisk og måger. Vi var taget til Skagen sidst i juli 2013 med et telt under armen. Vi skulle bare liiige lidt væk fra Aalborg, som vi ikke følte var vores sted længere. Alle campingpladser var fyldt op. Vi overvejede om vi bare skulle tage toget hjem igen. Og idet vi går tilbage ad vejen mod stationen, passerer vi et stort gult hus, hvor der står Bed&Breakfast. Vi ringer på døren og bliver modtaget af den skønneste kvinde, som viser os rundt. Der er så hyggeligt. Og ovenikøbet en skøn kat, der ligner min barndomskat. Det havde vi også snakket om at vi ville have. Vi føler os straks hjemme. Vi er der i 4 dage og ender med at flytte ind! Manden i huset siger at vi da bare kan flytte ind, så det gør vi.

Siden da har jeg hver år, lavet vores årlige drømmecollage og indsætter motiver af det vi gerne vil tiltrække og opleve. Og det virker – hver gang!!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page