top of page

Hvad har du lyst til?

Lever du det liv du har lyst til?

Er du i kontakt med hvad du brænder for og en dyb følelse af mening?

Gør du lige hvad der passer dig og med god samvittighed?

Eller bliver du i tvivl om hvad du egentlig vil og hvad der er det rigtige at gøre?

Vi lever i en tidsalder der handler om at realisere sig selv. Både i karriere og privatliv handler det mere og mere om at VÆRE SIG SELV, og bruge sig selv og sit liv som et brand.

Hvor det før måske var et mere filosofisk spørgsmål ´hvem er jeg?´er det i dag et dybt eksistentielt spørgsmål, med både spirituel reflektion og søgen efter sit eget udtryk pesonligt og professionelt.

Det giver i mine øjne mulighed for en stor kreativ frihed og også samtidig et indirekte pres, for hvad nu hvis man ikke aner hvem man er, hvad man vil eller ikke har ambitioner om at realisere sig selv på det uendelige, store sociale marked og medie?

Jeg tænker at hvert menneske har sin helt egen, unikke rejse og personlighed, med personlige evner og indre kvaliteter, der kommer til udtryk i den måde hver især vælger at leve på.

Og er du røget ud af kontakt med hvad du vil og har lyst til, er træningen at begynde at gøre alle de små ting du kan mærke du har lyst til.

Jeg kender mange der lever med tvivl om ´hvad er det rigtige at gøre?´ Og har selv været lammet i tidspunkter af mit liv, hvor jeg stod overfor store valg i livets vejkryds.

Skal jeg gå til den ene eller den anden vej?

Udfordringen her er at lytte indad og ikke søge råd udadtil.

Spørger du alle andre til råds, på nær dig selv, ender du med at træffe dine valg baseret på din venindes, din lærers, dine forældres, din selvhjælpsbogs eller gurus stemme. Problemet med det, er at du mister ansvaret for dit eget liv og kan ende med at blive dødforvirret og ude af stand til reelt og mærke dig selv og DIN sandhed.

Er du i stand til at sige: "Dét vil jeg!" Og gøre hvad end du "bare" har lyst til?

Eller rammes du af et indre panel af tvivl, spørgsmåk og overvejelser om det nu er det "rigtige" at gøre?

Og ja det rigtige i forhold til hvad? Netop.

Jeg tror på at livet er en udviklingsvej - og at vi netop bliver stærkere og mere hele som mennesker, af AT LEVE, til tider snuble og falde, og rejse sig op igen med en god portion indsigt og erfaring, der gør det nemmere næste gang at træffe et valg.

Lader du andre styre dit liv og dine valg, mister du chancen for LÆRDOM, INDSIGT og LIVSERFARING.

Gaven i dette er at du ikke kan gøre noget forkert. Der findes ikke et forkert valg.

Følg din umiddelbare lyst og impuls. Vær årvågen og lad livet vise dig vej. Måske vil det vise sig at du henad vejen finder ud af, at du hellere vil noget andet. Så kan du rette til, og træde ud ad en anden vej.

Men så VED du nu, hvad der er rigtigt for dig.

Kender du det, at se et menneske med stor succes, som står tydeligt frem og siger "her er jeg - jeg udlever mit liv mit - og lever af det!" Og så mærke en snert af misundelse? Beundring og fascination ja, men også et lille stik og måske vemod over ikke selv at være der?

Jeg har stået der, på den ene side af dén bro og tænkte "Wow, sådan vil jeg også leve! Frit, lykkeligt og være mig! Udleve min mission."

I dag står jeg på den anden side af broen, lever et liv fuld af glæde, arbejdsfrihed og dyb følelse af at gøre det jeg er ment til at gøre i dette liv - og gør det hele med lyst!

Jeg kan nu dele med dig VEJEN TIL SUCCES, et liv med mening og finde din særlige mission.

Det handler om LYST.

At gøre det du har lyst til, uden tvivl og med god samvittighed.

Det du brænder for og har lyst til, skal være større end frygten for konsekvenserne.

Dit formål må være større end frygten.

Fylder tvivlen, usikkerheden og frygten mere end lysten og drivkraften,

er træningen til at blive fri, LYST.

Gør alt det du har lyst til. Forstør lysten ved at dyrke den. Start i det små

.

Hmm hvad har jeg lyst til at spise? Jordbær isen eller chokolade isen?

Jeg er inviteret til fest i aften: har jeg virkelig lyst til det? Eller hellere være hjemme?

Træn alle de små valg du står overfor hver dag.

Jo bedre du bliver til at følge de små impulser - uden tøven - jo nemmere bliver det, når du en dag skal vælge uddannelse, rejser, bolig, partner med mere.

Gør det du elsker. Stort og småt. Og dit liv vil blive fyldt med mere glæde.

Det smukke udover at få et sjovere og mere meningsfyldt liv, er at du kan bruge samme princip når du står overfor mindre sjove opgaver og pligter i livet.

For spørgsmålet kommer selvfølgelig: "Hvad gør jeg med ting jeg SKAL gøre? Jeg kan jo ikke bare droppe at passe mine børn, mit arbejde og huslige opgaver?"

Jo mere du gør små ting du har lyst til i din hverdag, jo lettere bliver det at acceptere de ting, der ikke er så lystfyldte. Og samtidig kan du føre LYSTEN ind i de kedelige eller tunge gøremål.

Syntes du rengøring er spild af tid? Hvad med at sætte høj musik på og danse mens du svinger støvsugeren? Er du ved at rive håret af dig selv mens du laver årsregnskab? Hvad med at lave det inde i sengen, med en lækker kop kaffe og chokolade?

Katrine Berling og jeg har lavet et onlineprogram vi kalder "En invitation til lyst" for at vække lysten til live og træne os i at fylde livet med mere lyst, nydelse, sjov og kreativitet.

For i sidste ende er det alle disse små daglige ting, der lærer os at finde vores MENING, MISSION og LYKKE.

Se her: https://katrine-berling.simplero.com/products/50076-En-invitation-til-lyst


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page