tantra massage

Celestine Andersen

HARMONI. BALANCE. GLÆDE.

Balance er nøgleordet for mig. Mellem mand og kvinde.Yin og yang. Ånd og krop. Op og ned. Spirituel og materiel. Lad livet være en dans mellem disse to.

Jeg arbejder som terapeut, yoga- og tantra underviser, tantramassør og foredragsholder, med baggrund og speciale i tantraens lære.

Jeg har altid været meget tiltrukket af den åndelige, mystiske og esoteriske del af verden og startede fra barnsben med at interessere mig for drømmetydning, underbevidstheden, tarot, magi, filosofi, livet efter døden og lign, og oplevede dengang en masse spontane ud af kroppen oplevelser, som jeg først kom til at forstå betydningen af, da en yogamester i Indien forklarede mig fænomenet om den astrale krop og astrale projektioner. Samtidig var jeg dybt interesseret i at forstå menneskets dybeste behov, søgen efter mening med livet, hvor vi kommer fra og parforholdets kunst.

 

Min evige og passionerede søgen efter svar på livets store spørgsmål, førte mig som teenager ind i yogaens og tantraens verden, der skulle vise sig at være langt mere end en nysgerrig hobby.

Det blev starten på mit livs rejse både personligt og arbejdsmæssigt.

Når folk spørger mig hvorfor jeg blev tantralærer, føler jeg mere at det var tantraen, der valgte mig.

 

Det er mit ønske at at skabe balance og harmoni mellem det maskuline og det feminine, og arbejder ud fra tantraens principper om universets to poler maskulin/feminin og bevidsthed/energi, som både influerer på et helhedsplan og helt ned på atomplan.

 

Der findes en naturlig spænding og balance mellem disse to principper. Det er de samme principper der gør sig gældende i ethvert parforhold, og det er selvsamme balance eller mangel derpå, der afgør hvilken retning et parforhold går.

 

Jeg tager udgangspunkt i tantraens lære om kærlighed og seksualitet, der viser os vejen til et liv i harmoni mellem ånd og materie, spiritualitet og seksualitet, maskulinitet og femininitet. Tantra er et redskab til at opnå perfekt forening i os som mennesker mellem vores maskuline og feminine side.

 

Du kan møde mig her i en række interviews om mit liv, opvækst og møde med tantra.

tantra terapi edens have
tantra terapi edens have

Edens Have er skabt af Celestine Andersen som er uddannet yoga-og tantralærer, tantra massør og terapeut. Hun har arbejdet intensivt med personlig og spirituel udvikling og yoga og tantra siden år 2000. Hun er uddannet som yoga og tantralærer på Natha Yogacenter og tantramassør i Tantra Templet, som begge er Danmarks største skoler indenfor autentisk tantra.

Uddannet som Dynamisk Terapeut på HEG i Århus.

 

"Edens Have er for mig symbol på tilstanden af paradis, den lyksalige væren, der opstår i det hellige møde mellem mand og kvinde, mellem ånd og materie, hvor sjælens formål smelter sammen med kroppens liv og gør mennesket hel."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I Edens Have arbejder jeg på at genfinde og skabe harmonien mellem maskulinitet og femininitet. Jeg hjælper mænd og kvinder til at blive bevidste om sig selv, deres potentiale og hjælpe dem med at udleve sig selv. Jeg ønsker at sætte mænd og kvinder på en rejse mod et ekstatisk liv med udgangspunkt i deres kerne som enten mand eller kvinde.

Et arbejde med et par, vil derfor indeholde en del hvor de vil blive adskilt og stillet overfor et dybt personligt udviklingsforløb.