top of page

At finde hjem


Jeg går gennem Københavns gamle gader og krydser Rådhuspladsen. Det støvregner og blæser kraftigt. Og lige der midt i juledekorationer og nedtrådte tyggegummier, bliver jeg bevidst om at jeg bor her. Jeg rammes af spontan lykke. Jeg er kommet hjem. Jeg elsker det. Jeg smiler forelsket til de fordrukkede turister, de trætte forældre på juleshopping, de travle forretningsfolk. Jeg er helt inde fra mit hjertes inderste dyb, ovenud lykkelig. Bare fordi. Jeg er her. Hvor jeg kommer fra. Og hører til. Hele mit liv har jeg krydset disse gader og steder i forskellige tidskapitler. Jeg går ned af Kompagnistræde.

Jeg grin-græder. Af lykke. Finder en mørk café der er gammel på den helt rigtige måde. København. Jeg elsker dig.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page