top of page

Luksusliv med mening


Mange og måske endda de fleste mennesker, står tidligt op hver morgen for at tage på arbejde.

Jeg er ikke en af dem. Jeg arbejder oftest kun 2 dage om ugen, hvor jeg kører fra Skagen til Aalborg, hvor jeg har terapi eller massageklienter. Og derudover har jeg specialopgaver som foredrag eller anden undervisning (yogahold, kvindegrupper, underviser sexologer mm).

Jeg sover til hverdag længe og vågner uden vækkeur. Har altid afskyet den brutale måde at vågne op på ved en høj lyd der river en ud af den varme, bløde døs i drømmeland. Jeg har formået at skabe en livsstil der værner om mine behov for masser af fri tid, arbejde få dage om ugen og skiftende afvekslende arbejde, der derfor stimulerer mig og ikke keder mig.

I dag til en forandring, stod jeg op kl 6.45 med vækkeur. Skulle med et tog fra Skagen 7.23 fordi jeg har arbejde kl 10 i min klinik i Aalborg. Det var faktisk spændende at være så tidligt oppe og opleve hvor mørkt det er en tidlig morgen i januar måned. Det virkede som om det var nat, fuldstændig kulsort himmel og bidende koldt. Græsset var frostbelagt og helt hårdt og knirkende at gå på. Bageren var åben da jeg gik forbi ti over 7. Den åbnede allerede kl 6. Toget var næsten helt fyldt op, så der er jo mange der står op tidligt i deres hverdag, tager i skole eller på arbejde. Sikke en luksus at jeg normalt kan sove længe og ligge og boble i den varme seng indtil jeg gider stå op.

Jeg anerkender gaven i at have noget at stå op til, et formålsgivende arbejde hvor jeg tjener penge og ser mening i det jeg laver, både at det hjælper og udvikler mine klienter, og også jeg selv lærer en masse i kontakt med disse mennesker. Jeg anerkender gaven i at stå tidligt op og opleve dagen starte, se solopgangen fuldstændig pink over havet og føle naturens vidunder og skønhed.

Den sande gave for mig, består i at alt dette er valgt i frihed. Jeg er ikke tvunget til at skulle tidligt op hver dag eller kæmpe mig frem i tilværelsen. Jeg kan nyde den vekslende oplevelse ved at have fri og gøre hvad jeg vil og have travle, fulde dage med arbejde, fordi begge dele er mit eget valg. Dén frihed er fantastisk og gunstig for livslykken og for at kunne høre og genkende hjertets stemme for hvad det beder om.

Jeg tror at mange af vores menneskelige behov, længsler og drømme er opstået udfra de omstændigheder vi lever i. Den fastholdte slave, kæmper for frihed. Den arbejdsløse despressive, kæmper for mening. Den fattige, drømmer om velstand. Den rige, drømmer om indhold. Den travle, drømmer om fritid. Den der driver rundt, drømmer om noget at kæmpe for.

Så spørgsmålet jeg finder interessant er;

”Hvad er vores sande ønske, når alt er frit og åbent?”

"Når der ingen begrænsninger er og verden står åben, hvad vil dit hjerte da?"

Skriv endelig og del dine oplevelser og meninger!

VI0901152274_0132.jpg
Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page