top of page

Rigtige veninder deler alt med hinanden!

Søsterskab – ud af skabet

Vågnede glad og frisk. Tror virkelig det er godt for mig at sove sammen med min veninde Mira. Forleden hvor jeg også sov med hende, vågnede jeg også og var virkelig i godt humør! Plejer at vågne tung og gider ikke stå op. Mira er virkelig vital og storbarmet, og ved at sove sammen med hende udveksler vi energi, og så bliver jeg mere glad og stabil. Gad vide hvad hun får fra mig?

Jeg besluttede mig for at starte dagen med noget yoga, mens jeg opvarmede voks til at fjerne hår på min yoni. (Det er sanskrit betegnelsen for kvindens kønsorganer, og efter jeg lærte dette ord på et yogakursus, har jeg ikke kunne vende tilbage til andre betegnelser...syntes kusse og fisse lyder så plat.)

Kunne som sædvanligt ikke fjerne hårene på kønslæberne og tænkte at jeg måtte fjerne dem med en skraber som jeg plejer. Men Mira tilbød at hjælpe, det har hun før gjort med andre piger. Så det gjorde vi! Nu ikke så genert, ud af skabet. Der er ikke det vi piger ikke kan dele med hinanden!

Lå på gulvet med spredte ben og holdt mine kønslæber ud til siden, mens Mira rev mine hår af... det var så effektivt og gjorde næsten ikke ondt! Hvilken åbenbaring at kunne hjælpe hinanden på denne måde! Det gik hurtigt og effektivt. Så sagde hun: ”Turn around, then I will also do your ass.”

Jeg studsede lige et sekund og følte det pludselig blev meget intimt, blev først lidt genert ved tanken om at lade hende se mit røvhul. Men nå skidt pyt. Grinte lidt. Hun bad mig ligge i en stilling på alle fire med røven lige i vejret. Jeg holdt mine baller ud til siden så hun bedre kunne komme til!

Jeg måtte le! Tænk hvis mænd vidste hvad vi kvinder laver sammen, eller hvis en kom ind nu og så os, hvor kunne det være sjovt!

Endnu en berigende perle på livets snor......

3 Smiling Women
Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page