top of page

Det tantriske parforhold

Tantra er videnskaben om bevidsthed og energi, som hovedsageligt bygger på at opleve de mest intense og kraftfulde tilstande gennem sanserne, for at udvide bevidstheden.

En af de største nøgler i Tantra er, at den seksuelle energi skjuler det største potentiale for transformation og udvikling af det menneskelige væsen.

Vi kan bruge vores seksuelle energi som et værktøj til at opnå den højeste ekstase, i mødet med vores elskede.

Blandt alle de oplevelser vi kan have som menneske, er den erotiske forening, fuld af kærlighed og transfiguration mellem en mand og en kvinde, en af de dybeste og stærkeste.

Den seksuelle dynamik er den mest kraftfulde fysiske oplevelse og på samme tid, så let tilgængelig, og Tantra giver en metode til at omdanne det til en åndelig oplevelse af fornyelse og ekstase. Den seksuelle energi er en af de stærkeste generatorer til intense tilstande vi har, og bruges den på en viis og kontrolleret måde, kan det være den udløsende faktor for vækkelse af guddommelige niveauer i vores væsen.

Her påpeger tantra, den dybe værdi af parforholdet og den seksuelle forening, fordi forholdet mellem manden og kvinden har et enormt åndeligt udviklende potentiale.

Kærlighed som fundament

For at mestre og virkelig opleve essensen af tantra, må foreningen mellem mand og kvinde være i hengiven kærlighed. Tantra er langt mere end et sæt teknikker eller blot en metode til et bedre sexliv. Tantra er ment som en dyb udviklingsvej der inkluderer seksualiteten såvel som resten af livets og parforholdets aspekter.

Det par der i sandhed elsker hinanden ubetinget, vil naturligt og automatisk opleve mange af de fænomener som tantra beskriver; den seksuelle forening bliver længere, manden kan bedre styre sin seksuelle energi og få indadgående orgasmer uden sædafgang (seksuel kontinens) og begge parter kan opleve lange orgasmer der leder til ekstase og transendens af sindet.

Formålet med parforholdet

Det eneste formål med ethvert parforhold bør være kærlighed og en fejring af dette.

Det tantriske ordsprog lyder:

”Min højeste lykke, er at gøre min elskede lykkelig.”

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page