top of page

Tantra massage - massage til krop og sjæl

Idéerne og tankerne er mange, når man hører ordet Tantra: Hvad er det egentlig? Og er det ikke noget med sex? ZEKVENS har sat sig for at afmystificere Tantra én gang for alle. En kvindelig ansat har begivet sig ud på den kærlighedsfyldte og spændende rejse mod svar.

Tantra er videnskaben om bevidsthed og energi, som hovedsageligt bygger på at opleve de mest intense og kraftfulde tilstande gennem sanserne for dermed at udvide bevidstheden. Via ubetinget kærlighed til hinanden vil man gennem Tantra kunne opleve, at den seksuelle forening bliver længere. Manden kan bedre styre sin seksuelle energi og få indadgående orgasmer uden sædafgang, og begge parter kan opleve lange orgasmer der leder til ekstase og transcendens af sindet.

Tantra massage

Formålet med Tantra massagen for kvinder er at give en oplevelse af at kunne slappe helt af og give sig hen i tryghed og derigennem mærke sig selv og åbne for sin femininitet. Massagen er meget kærlig og empatisk og hjælper kvinden til at nyde sig selv, føle selvaccept og lære sig selv at kende på en dybere mere hel måde, der inkluderer hendes krop, følelser, seksualitet og sjæl.

Formålet med Tantra massagen for mænd er at vække mandens krop gennem en sensuel, afslappende massage og bringe ham i kontakt med sin krop gennem en dyb, sensuel nydelse, der samtidig lærer ham at mærke og styre energierne. Massagen berører både krop og sjæl og styrker mandens maskulinitet.

En oplevelse for livet

Jeg har hørt om Tantra, hvilket – efter min opfattelse var noget med noget afslappet sex. Hmm… Jeg blev klogere. En kollega fortalte om en klinik i Aalborg, som tilbyder Tantra… SEX, udbryder jeg. Jeg var sikker på, at det havde noget med sex at gøre, men det var i hvert fald ikke i den forstand, som jeg tænkte. Redaktionen på ZEKVENS blev hurtigt enige om, at vi bare måtte skrive en artikel om dette meget uinformerede emne. Jeg ringede til Celestine Andersen, indehaver af Edens Have på Vesterbro, og forsøgte at få lidt mere af vide, og pludselig havde jeg en aftale om en massage. Pyha! Så blev det pludselig personligt. To dage efter blev det. Så jeg havde rigeligt med tid til at gå og køre mig selv op over, hvad der nu skulle ske. I min research fandt jeg frem til, at jeg gennem Tantra massagen ville få mulighed for at finde min sensuelle og feminine side, jamen jo, det er da det, jeg skal. Jo mere jeg læste om Tantra massagen, desto mere spændende og interessant lød det.

Jeg havde mange overvejelser inden mit besøg, både dagene inden, men bestemt også de sidste par timer før mit møde med Tantra massage. Dog var jeg ikke nervøs eller usikker på, om jeg skulle gøre det. Min opfattelse af Celestine sagde mig, at det hele ville foregå meget professionelt og behageligt – og ikke mindst kærligt. Hun var meget opmærksom på, at hun ville kunne nå at opvarme lokalet inden behandlingen. Jeg følte mig i trygge hænder. Og det var jeg.

Nervøsiteten gav sig til kende, da jeg bevægede mig ind igennem de hyggelige lokaler i Trillium Instituttet på Vesterbro. ”Edens Have” stod der på døren. Jeg blev budt velkommen ind i et hyggeligt, lille lokale med levende lys og røgelse. Hvad nu? Vi satte os i et par stole overfor hinanden og begyndte ligeså stille at tale om, hvad Edens Have er for et sted, hvad Tantra massage er og ikke mindst, hvad jeg ønskede at få ud af massagen.

En følelse af ubetinget næstekærlighed

Så gik vi i gang med massagen og snart efter føltes det som om, jeg havde hænder over hele kroppen – på den gode måde. Hun bevægede sine hænder skiftevis med fingerspidserne og håndfladerne, og jeg tror også, at der var en enkelt arm inde over på et tidspunkt. Men det var fantastisk! Hun masserede olie over hele min krop, mens hun mærkede efter spændinger og masserede dem væk. Alt imens afslappende, rolig musik spillede i baggrunden. Jeg følte det som om, hun ønskede mig alt det bedste – kan man det, bare ved at et andet menneske rører ved en? Ja, det kan man godt! Når jeg faldt helt væk i ekstase, føltes det som om, det var min kæreste, som nussede om mig. Jeg var ikke i tvivl om, at dette var et menneske, som ønskede, at jeg skulle slappe af og nyde hvert et øjeblik.

Det føltes som om, det var mig selv, der gjorde det. Jeg slappede fuldstændigt af og lod tankerne slappe endnu mere af. Jeg har aldrig før følt mig så afslappet. Celestine masserede mig præcist sådan, som jeg kun kunne forestille mig, at det skulle være. Lynhurtigt var de to timer gået, og jeg følte mig som et nyt menneske.

Det var på intet tidspunkt grænseoverskridende eller ubehageligt – tværtimod!

Jeg vil klart anbefale alle at prøve Tantra massage. Så flip nervøsiteten og kom af sted og forkæl din krop og sjæl.

Skrevet af Celestine Andersen og Louise Ege Andersen, ZEKVENS 2012.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page