top of page

Husk lige tamponen!!

Som 18 årig fik jeg den idé at blive croquismodel som studiejob, for at udfordre mig selv og udvikle min femininitet og havde opslået samtlige tegnehold på aftenskolerne i KBH. Fik et 3 måneders job hvor jeg en gang om ugen skulle stå splitternøgen foran en gruppe amatør tegnere – og en mandlig tegnelærer der viste sig at være jævnaldrende med mig – shit! Det krævede al min teatertræning at sætte den rigtige kølige mimik på, da jeg skulle tage tøjet af. Okay, Celestine hvad har du nu rodet dig ud i....okay, here we go! Af med trusserne som det sidste – sådan! Ind og stå på gulvet i en cirkel af fremmede mennesker....jeg er heeelt cool.

Anede ikke hvad jeg skulle lave for stillinger, men blev inspireret af forskellige roller jeg har spillet i teaterstykker, så blev hurtigt i fred med at være nøgen – med publikum, og fordybede mig i legen ved at udspille forskellige kvinderoller: den yndige ballerina, den onde heks mm.

Mens jeg havde fået lagt mig ned på bedste "Titanic" manér - akkurat som Kate Winslet, i en position med numsen i vejret og brystet i gulvet – manglede bare divanen – kom jeg pludselig i tanke om at jeg havde menstruation!!! Og tampon på! Åh gud nej, sig det er løgn! Men det var det ikke.... Snoren fra tamponen som jeg ellers havde forsøgt at skjule, var gledet ned og lå lige så fint hen af mit inderlår!

I den efterfølgende kaffepause tjekkede jeg af visse årsager ikke deltagernes tegninger for at se, om de nu havde fået alle detaljer med.

Det var på samme job, at jeg lærte at slå kontrollerede prutter, uden lyd og synlige muskelsammentrækninger. At der kommer flere prutter når vi er nøgne, ved jeg ikke om det skyldes at kroppen tror, at nu er vi endelig helt a´la naturel så bare let loose, men det er jo ikke ligefrem en spidskompetence der er værd at sætte på CV´et som nøgenmodel! Til gengæld har dén egenskab kommet mig til gode i mange efterfølgende croquis jobs, hvor jeg formåede at stå helt stille, se afslappet og meget yndefuld ud, uanset hvad kroppen havde af udfordringer med blod og luft!

Celestine+S-H.jpg
Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page