top of page

Undervisning i tantra massage for par

 

I kan som par komme og lære at give hinanden tantra massage, og lære hvordan I bedst kan give hinanden nydelse og forstå hinandens forskelligheder. Vores kroppe rummer uendelig mange døre ind til ekstatiske tilstande - og det forbedrer parforholdet med stor glæde at lære at åbne disse døre.Undervisningen foregår med jer som par sammen med en massør der viser og guider den ene i at massere den anden.

 

Et helt forløb er fordelt over 3 gange a´ 3 timer og vi aftaler på forhånd hvem er modtageren og hvem er giveren.I kan sagtens starte to sideløbende forløb, hvor i skiftevis er modtager og giver, hvor I så kommer fordelt over 6 gange.Undervisningen vil hovedsageligt være fokuseret på det praktiske, hvor den der er giveren, følger massøren. Der vil blive guidet og forklaret undervejs, så I lærer om vigtige punkter på kroppen og tantriske redskaber i berøring, vækkelse af energi, nærvær, mandens og kvindens behov og meget mere.Undervisningen er for par der ønsker at gøre noget godt og dejligt sammen og finde endnu flere måder at dyrke initimiteten med hinanden.

 

Session 1: Kropsmassagen

Session 2: Kropsmassagen inkl. yoni/lingam massage (kortlægning og afspænding af hele kønsområdet)

Session 3: Samling af hele forløbet med supervision

 

Par undervisningen varer 3 timer og koster 2200 kr per session.

Et helt forløb på 3 gange, hvor en modtager og en giver, koster 6000 kr.

To hele forløb på i alt 6 gange, hvor begge parter lærer begge dele, koster 10.000 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tantra træning for par

 

Tantra træning er for par der ønsker at lære om, og arbejde med tantra på en personlig, direkte og praktisk måde.

Det er for par der ønsker vedvarende udvikling i sit parforhold og som ikke nødvendigvis føler de trænger til terapi eller problemløsning.

Man kan også vælge tantra træningen i stedet for terapi, som en måde at forebygge konflikter og I vil helt sikkert opleve at det løser en masse problematikker, idet der kommer ny forståelse for hinanden og livet, og en mere harmonisk energi mellem jer.

 

Sessionerne varer 1½ time per gang og kan gøres en enkelt eller flere gange, hvor hver session fokuserer på et tema, som jeg præsenterer og vi snakker om i forhold til jer som par – og inkluderer øvelser jeg guider jer igennem under sessionen og opgaver I får med hjem.

 

Forskellen på parterapi og tantra træningen, er at terapien ofte indeholder problem – og/eller konfliktløsning, hvor tantra træningen lægger mere vægt på en aktiv og praktisk undervisning til at afklare hvordan I er som par, mand og kvinde og hvilke øvelser og perspektiver der er bedst for jer, til at vedvare intimiteten, gnisten og udviklingen.

 

Den første gang afklarer vi hvad I ønsker mest at arbejde med, da tantra indeholder alle livets aspekter. Vi kan i samarbejde så finde ud af om I ønsker at arbejde mest i en spirituel, seksuel, følelsesmæssig eller anden retning.

 

Hver session har et emne og et sæt øvelser, såsom:

 

 • Maskulin og feminin polaritet

 • Kunsten at bevare spændingen og gnisten

 • Tantrisk seksualitet; metoder og øvelser (til hjemmearbejde)

 • Forskellen på mand og kvinde, behov og kommunikation

 • Det bevidste parforhold; træning i spirituel vækkelse sammen

 • At bruge parforholdet som udviklingsvej

 • Kunsten at være ærlig

 • Værdiafklaring og fælles værdisætning

 • Parforholdets formål og mål

 • Sex som vej til spirituel oplysning

 • Med mere....

 

Sammen skræddersyr vi en session eller et forløb til jer, hvor I selv kan være med til at vælge hvad I ønsker at lære om og arbejde med. Alle sessioner foregår i en tryg og respektfuld stemning, tilpasset jeres ønsker og behov.

 

Hver session varer minimum 1½ time og koster 1200 kr per session.

 

Ved forløb på 3 eller flere gange, er der rabat.

 

Forløb på 3 gange koster 3000 kr.

Forløb på 5 gange koster 5000 kr.

Forløb på 7 gange koster 7000 kr.

bottom of page