top of page

Tantra for par

 

 

Tantra træning er for par der ønsker at lære om, og arbejde med tantra på en personlig, direkte og praktisk måde.

Det er for par der ønsker vedvarende udvikling i sit parforhold og som ikke nødvendigvis føler de trænger til terapi eller problemløsning.

Man kan også vælge tantra træningen i stedet for terapi, som en måde at forebygge konflikter og I vil helt sikkert opleve at det løser en masse problematikker, idet der kommer ny forståelse for hinanden og livet, og en mere harmonisk energi mellem jer.

 

Tantra terapi tager udgangspunkt i jer som par og hvor I står lige nu, både som par men også hver især. Først og fremmest er det vigtigt at forstå hvem i er med udgangspunkt i jer som mand og kvinde. Derfor anbefaler jeg ofte, at en del af terapi-arbejdet foregår med manden og kvinden hver for sig. Kommunikationen er vigtig i et parforhold, men arbejdet på at udvikle os som mennesker og i parforholdet, foregår meget hos den enkelte. Når vi udvikler os som individer, er det også en investering i parforholdet.

 

Tantra massage undervisning er for par der vil lære at give hinanden tantra massage, og lære hvordan I bedst kan give hinanden nydelse og forstå hinandens forskelligheder. Vores kroppe rummer uendelig mange døre ind til ekstatiske tilstande - og det forbedrer parforholdet med stor glæde at lære at åbne disse døre.Undervisningen foregår med jer som par sammen med en massør der viser og guider den ene i at massere den anden.

 

bottom of page