top of page

For mænd

 

Terapi er en dyb selvudviklingsproces og kan både bruges når du oplever store kriser i livet og som en måde at lære dig selv bedre at kende. At terapi kun er for folk med alvorlige problematikker, er en misforståelse. Terapi er for os alle, på de tidspunkter i livet hvor vi ikke selv kan se, mærke og tænke helt klart. Det kan være en specifik situation, hvor vi mangler afklaring, for at træffe en beslutning i vores liv.

Det kan også være en generel oplevelse af ikke at have kontakt med sig selv, et savn efter dybfølt mening med ens liv eller smertefulde oplevelser, der sidder fast og hæmmer vores liv.

Terapi er for dig, der ønsker at finde HJEM til dig selv, slippe begrænsende adfærds- og tankemønstre og lære at være dig selv!

 

Lær at give din kvinde tantra massage og bring hende til ekstatiske højder.

Vores kroppe rummer uendelig mange døre ind til ekstatiske tilstande - og det forbedrer parforholdet med stor glæde at lære at åbne disse døre. Undervisningen foregår med jer som par, sammen med massøren der viser og guider den ene i at massere den anden.

Der vil blive guidet og forklaret undervejs, så I lærer om vigtige punkter på kroppen og tantriske redskaber i berøring, vækkelse af energi, nærvær, kvindens behov og meget mere.


Onlinekursus til mænd: Forstå din kvinde - og få mere sex

12 ugers kursus med videor, øvelser og opgaver

 

Få 25% i rabat lige nu!

Skriv koden CAX25 i rabatfeltet, når du betaler.

 

Onlinekurser til mænd tilbyder forskellige forløb og kurser til mænd.

Se her de forskellige tilbud indenfor tantra, maskulinitet og seksuel træning.

 

 

 

bottom of page