top of page

For kvinder

 

 

 

Tantra massagen for kvinder er en helkrops olie massage, der kærligt vækker kvindens krop gennem en sensuel, afslappende massage.

Formålet er at give kvinden en oplevelse af at kunne slappe helt af og give sig hen i tryghed og derigennem mærke sig selv og åbne for sin femininitet.Massagen vil være meget kærlig og empatisk og hjælpe kvinden til at nyde sig selv, føle selvaccept og lære sig selv at kende på en dybere mere hel måde, der inkluderer hendes krop, følelser, seksualitet og sjæl.

 

Terapi er en dyb selvudviklingsproces og kan både bruges når du oplever store kriser i livet og som en måde at lære dig selv bedre at kende. At terapi kun er for folk med alvorlige problematikker, er en misforståelse. Terapi er for os alle, på de tidspunkter i livet hvor vi ikke selv kan se, mærke og tænke helt klart. Det kan være en specifik situation, hvor vi mangler afklaring, for at træffe en beslutning i vores liv.

Det kan også være en generel oplevelse af ikke at have kontakt med sig selv, et savn efter dybfølt mening med ens liv eller smertefulde oplevelser, der sidder fast og hæmmer vores liv.

Terapi er for dig, der ønsker at finde HJEM til dig selv, slippe begrænsende adfærds- og tankemønstre og lære at være dig selv!

 

Lær at give din mand tantra massage og bring ham til ekstatiske højder.

Vores kroppe rummer uendelig mange døre ind til ekstatiske tilstande - og det forbedrer parforholdet med stor glæde at lære at åbne disse døre. Undervisningen foregår med jer som par, sammen med massøren der viser og guider den ene i at massere den anden.

Der vil blive guidet og forklaret undervejs, så I lærer om vigtige punkter på kroppen og tantriske redskaber i berøring, vækkelse af energi, nærvær, mandens behov og meget mere.

 

Onlinekurser til selvudvikling tilbyder forskellige forløb og kurser til at udvikle dig som kvinde.

Se de forskellige kurser indenfor tantra, kvindelighed og seksualitet.

bottom of page