top of page

Bliv certificeret

Tantrisk Sexolog

-For både mænd og kvinder 
18 måneders embodiment uddannelse
START SEPTEMBER 2022 - JANUAR 2024

Mission

Vi har skabt denne uddannelse for at medvirke til evolutionen indenfor seksualiteten og skabe sunde, gode relationer.
Vi skaber et uddannelsesrum for at styrke hver enkelts evne til at udtrykke hjerte - og emotionel intelligens og at opnå en livgivende tantrisk seksualitet. Uddannelsen vil holde rum for polaritetsarbejde, både det lyse og mørke, det maskuline og feminine, det hellige og vilde, sensitivitet og ekspanderende bevidsthed.

Denne uddannelse er 30 % læring og 70 % embodiment, hvilket betyder at vi holder rum for at du går vejen selv til dybere integration.  Vi faciliterer styrkelse af din livsenergi, ekspansion af din maskuline og feminine bevidsthed, så du autentisk og professionelt kan udtrykke din sjæls stemme i dine relationer, og fra det sted kunne guide, videreformidle og holde rum for andre, ikke blot ud fra en mental forståelse, men fra ud fra egne kropslige erfaringer.

Læs alt om praktisk info, priser mm her.

Vision

Alle undervisere og facilitatorer har gået vejen selv personligt og professionelt og har en fælles brændende mission om at skabe større balance imellem det maskuline og feminine og viderebringe ny tids seksualitet – og vi ønsker at bidrage til at skabe et nyt fundament på jorden for de næste generationer.

Er din mission og passion, ligesom vores at være med til at skabe mere harmoni mellem det maskuline og feminine og integrere ny tids bevidste seksualitet så kan du ansøge om optagelse på denne uddannelse.

Ekspander din business gennem seksuel-, emotionel-, hjerte- og spirituel embodiment. Dit rod- og sakrale chakra er dit fundament for trygheden i dig, nydelse, kreativitet, visdom, følelse af værd, evne til at modtage, at sætte grænser, at udtrykke behov og dermed størstedelen af din manifestationskraft.

 

Du vil løbende i de 18 måneder blive inspireret og løftet til at ekspandere din business til næste niveau, på en måde som er bæredygtig og nærende for din livsenergi.

HVAD KAN DU BRUGE DENNE UDDANNELSE TIL:

  • Embodiment af tantrisk sexologi, neuroscience og naturens visdom.

  • Kortlægning og klarhed på din egen lineage, traumer, skygger, unikke konstellation, mønstre, kropsneurologi, conditioning mv.

  • Klarhed og forløsning af dine egne skygger og blindspots så du ikke projicerer dem over på dine klienter.

  • Ekspandere din livsenergi og fordybe din egen emotionelle-, kropslige- og bevidsthedsudvikling så du kan holde dybere rum og formidle ud fra kropslig erfaring fremfor kun baseret på en teoretisk forståelse.

  • Fordybe og balancere din kropsliggørelse af din egen feminine og maskuline energier.

  • Holde rum for, guide og coache par, mænd og kvinder ud fra tantrisk sexologi.

  • Formidling og kropslig undervisning af tantrisk sexologi til singler, par og grupper i alle aldre.

  • Styrkelse og optimering af dit professionelle virke, samt være et større bidrag til evolution i samfundet, inden for området.​

bottom of page