top of page

Hvad vil det sige at være en stærk kvinde?


Kvinden er som et hav

I dag har den moderne kvinde en opgave i at finde ud af hvad det vil sige at være en stærk kvinde, modsat det at være en stærk mand.

For det er nemlig ikke det samme.

Tantraens syn på hvad det vil sige at være en stærk, harmonisk og hel kvinde, er at hun først og fremmest skal være fri og i kontakt med sin krop, sit hjerte og sin spiritualitet. Den tantriske kvinde er fuld af energi og vitalitet som udgangspunkt og hendes rejse vil bestå i at lære at bruge sin energi til at udvikle alle sine aspekter og derfra være en inspiration for andre gennem hendes visdom, naturlighed og kærlighed.

Jeg ser kvinden som et hav. Og vi kvinder skal stoppe med at være en swimming pool i frygt for at miste manden, og være det frie, vilde, mystiske, livgivende hav vi i virkeligheden er.

Det betyder i bund og grund egentlig at jeg mener, at vi kvinder skal turde være naturlige og følge vores een natur, vores cyklus, vores humør og være ærlige med det der er.

Nogle dage er vi stormfulde, vilde og kraftfulde. Andre dage er vi stille, rolige og blide. Tænk på vand som element. Det kan både være varmt og koldt, stille og stormfuldt.

Hvis vi kvinder er bange for at være for meget i vores følelser og i vores seksualitet, så kan vi ende med at opføre os som en kontrolleret swimming pool, med helt firkantede afgrænsninger, i stedet for at være store og bevægelige og omskiftelige som havet.

En feminin og stærk kvinde i mine øjne, er en, der tør at være åben i sit hjerte, og være sårbar. [if !supportLineBreakNewLine] [endif]

At være en sensuel og fri kvinde, er at være i kontakt med sin krop, acceptere sig selv, elske sig selv og nyde sin egen krop på alle måder. Være forankret i sig selv – virkelig være i sin krop med fulde nydelser. Det er ekstremt sensuelt.

De mennesker, der er bevidst til stede, er dem, der er allerfrækkest og sexede, fordi de virkelig er der. De er i deres krop, ikke i hovedet. Så for mig er det at være sensuel, sexet og fræk ikke kun begrænset til den fysiske skønhed.

Det handler allermest om, hvordan man er med sig selv.

Kender du følelsen af at holde igen på dig selv?

Fornemmer du at du er meget større og mere kraftfuld, end du giver udtryk for?

Har du lyst til at frisætte dig selv og tage din kraft hjem?

Har du lyst til at udfolde dig i al din power og kreativitet?

Så kan du stadig lige nå at være med på Katrine Berlings og mit fantastiske onlineforløb Slip kussen fri.

Vi starter d. 1 november.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page