top of page

Tænd op i parforholdet

Nyttige redskaber til parforholdet

Når der er en stærk tiltrækning mellem en mand og en kvinde, repræsenterer den en stor mængde energi, der kan bruges til at vække hele vores menneskelige potentiale. Jo mere energi vi har, jo større er vores potentielle vækst. I tilstanden af polaritet mellem en mand og en kvinde, ligger spillet mellem energi og bevidsthed. Jo stærkere denne polaritet er mellem manden og kvinden, jo større tiltrækning bliver og repræsenterer motoren i parforholdet. Hvad vi gør med denne potentielle motor, er op til vores retning. Hvis vi bare nyder og forbruger spændingen, vil tiltrækningen forsvinde før eller senere, og det er hvad mange par oplever som en udtørring af deres forhold og at lidenskaben gradvist forsvinder og frustrationer bliver mere dominerende mellem dem.

Nøglen til kontinuerlig gnist og lyst i parforholdet, er at vi hver især plejer vores pol af batteriet. Så kvinden skal være opmærksom på sin femininitet og kvindelige udvikling og manden skal være opmærksom på sin maskulinitet og mandlige udvikling.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page